Redirectionarea apelurilor pentru Samsung – Cum se fac in functie de optiuni si reteaua de telefonie?

Redirectionare apeluri de pe samsung

07 May Redirectionarea apelurilor pentru Samsung – Cum se fac in functie de optiuni si reteaua de telefonie?

Cu ajutorul functiei de redirectionare a apelurilor pe telefoanele Samsung, ai posibilitatea de a trimite apelurile primite catre o alta destinatie decat numarul tau de telefon, fie ca este vorba de un terminal fix ori mobil.

Motivele pentru care multe persoane redirectioneaza sunt multiple. De cele mai multe ori, se face acest lucru cand se asteapta un apel important si destinatarul va fi inaccesibil. Astfel, redirectionarea catre o alta persoana este foarte utila pentru ca ea va putea comunica motivul pentru care nu raspunzi sau va putea prelua informatia de care ai nevoie. In acest fel, poti pastra legatura cu persoanele care te apeleaza, chiar daca ea este indirecta.

 

 Cum se face redirectionarea apelurilor pentru Samsung in 2 pasi?

Preferi telefoanele Samsung in loc de cele Iphone? Modul in care se face redirectionarea apelurilor se aplica la toate telefoanele cu sistem de operare Android. Astfel, pasii sunt asemanatori.

Cum se face redirectionarea apelurilor pentru Samsung – Pasul 1 

Pentru a activa serviciul de redirectionare, trebuie sa accesezi setarile telefonului sau sa deschizi aplicatia Telefon. Cea mai rapida metoda o reprezinta intrarea directa in setarile telefonului.

Cum se face redirectionarea apelurilor pentru Samsung – Pasul 2

Dupa ce ai accesat setarile, cauta si selecteaza optiunea Setari apel, urmata de selectarea optiunii Redirectionarea apelurilor. In schimb, daca ai folosit aplicatia Telefon, trebuie sa accesezi optiunea Setari si sa urmezi instructiunile mentionate anterior.

 apeluri samsung redirectionare

Optiuni pentru redirectionarea apelurilor pentru Samsung

Odata ce ai activat serviciul de redirectionare a apelurilor, alege modul in care el va functiona. Totul depinde de momentele in care vrei ca apelurile sa fie deviate.

<Telefon inchis sau fara semnal

Toate apelurile sosite pe numarul tau vor fi redirectionate in cazul in care nu se poate realiza o conexiune. Acest lucru se intampla in cazul in care telefonul este inchis, este setat pe modul avion sau, pur si simplu, nu ai semnal.

 Apeluri respinse sau ocupate

Prin aceasta optiune se vor redirectiona apelurile primite in cazul in care ele sunt respinse sau esti deja angajat intr-un alt apel. “Din fabrica” (by default), apelurile sunt trimise catre propria mesagerie vocala. Pentru a le devia catre un alt numar de telefon, tot ce trebuie sa faci este sa inlocuiesti mesageria vocala cu numarul dorit.

Apeluri ratate 

Daca nu ai raspuns unui apel, el va fi directionat catre numarul de telefon setat sau catre mesageria vocala. Actiunea are loc doar daca apelul initial se incheie automat, fara a fi intrerupt de catre cel care l-a initiat.

 Redirectionare constanta

Prin aceasta actiune, toate apelurile vor fi redirectionate automat catre numarul setat, fara a mai tine cont de reactia ta la apelul primit sau de semnal.

 redirectionare constanta apeluri samsung

Redirectionarea apelurilor pentru Samsung in functie de reteaua de telefonie

Poti activa serviciul de deviere a apelurilor cu ajutorul operatorului de telefonie mobila. Pentru acest lucru, ai la dispozitie o serie de numere de telefon care variaza in functie de operator. Totusi, trebuie sa incepi prin a seta un numar pentru redirectionare si sa te informezi direct la operator pentru a afla informatii despre tarife, dezactivare si statusul setarilor.

Cum redirectionezi apelurile pentru Samsung cu abonamente Vodafone?

 • Telefon inchis sau fara semnal: **62*numarul_tau#
 • Apeluri respinse sau ocupate: **67*numarul_tau#
 • Apeluri ratate: **61*numarul_tau#
 • Redirectionare constanta: **21*numarul_tau#
 • Dezactivare: ##002#

Cum redirectionez apelurile pentru Samsung cu abonamente  Orange?

 • Telefon inchis sau fara semnal: **62*numarul_tau#
 • Apeluri respinse sau ocupate: **67*numarul_tau#
 • Apeluri ratate: **61*numarul_tau#
 • Redirectionare constanta: **21*numarul_tau#
 • Dezactivare: ##002#

 Cum redirectionezi apelurile pentru Samsung cu abonamente  Telekom?

 • Telefon inchis sau fara semnal: **62*numarul_tau#
 • Apeluri respinse sau ocupate: **67*numarul_tau#
 • Apeluri ratate: **61*numarul_tau#
 • Redirectionare constanta: **21*numarul_tau#
 • Dezactivare: ##002#

Cum redirectionam apelurile pentru Samsung cu abonamente  Digi Mobil?

 • Telefon inchis, fara semnal sau apeluri ratate: *24*numarul_tau#
 • Apeluri respinse sau ocupate: *22*numarul_tau#
 • Redirectionare constanta: *21*numarul_tau#
 • Dezactivare: #21#, #22#, #24#

 

Dupa cum se poate observa, doar Digi Mobil foloseste alte formule pentru devierea apelurilor. De asemenea, este bine de stiut ca aceasta actiune se poate aplica doar in cazul abonamentelor, pentru aproape toti operatorii de telefonie mobila din Romania. Doar Telekom pune la dispozitie acest serviciu pentru cartele prepaid.

Pentru informatii despre redirectionare, dar si pentru alte dificultati ale telefonului mobil, poti apela oricand la un service de telefonie mobila. Nu mai astepta sa pierzi un apel important ori sa nu fii gasit, ia in considerare redirectionarea apelurilor pentru a pastra o comunicare constanta cu persoanele care au nevoie de tine ori care au sa iti transmita informatii vitale.

setari samsung redirectionare

sursa foto:

envato.com

pinterest.com