Inlocuire display Samsung

www.mobilefix.ro

Rezultate0%
Promptitudine0%
Preturi mici0%

Inlocuire / Schimbare Display – Samsung

 

   Spargerea ecranului unui telefon Samsung este un lucru neplacut, ce se poate intampla ori de cate ori aparatul este scapat sau lovit de suprafete dure din neatentie sau ca urmare a unui accident. Din fericire, noi, cei de la MobileFix, putem rezolva aceste inconveniente prin serviciile de schimbare display pentru Samsung S8 Plus, sau modele mai vechi precum J7 2017, ori modele destul de recente, precum Galaxy A20e, A10.

   Schimbarea display-ului la Samsung este o operatiune care trebuie realizata de un tehnician cu experienta, deoarece, daca nu este executata corect, se pot avaria alte componente destul de costisitoare, iar telefonul nu va functiona corespunzator ulterior. 

   La MobileFix beneficiezi de servicii de inlocuire display Samsung la pret excelent si in deplina siguranta. Pentru transparenta fata de clientii nostri, acestia pot asista la operatiunile tehnicienilor, pentru a se convinge de calitatea lucrarilor.

   Folosim doar materiale de calitate pentru toate operatiunile de schimbare a display-urilor de smartphone-uri Samsung si garantam agreerea componentelor si tehnicilor operative de catre producator. De asemenea, pentru un plus de confort si siguranta, oferim si o garantie a serviciilor de 90 de zile. Astfel, te vei convinge ca modelul tau va functiona in aceiasi parametri ca la inceput, fara nici o modificare a calitatii culorilor sau a imaginilor afisate.

 

Ai probleme cu un device? Contacteaza-ne la 0747.620.217