Inlocuire display Samsung

www.mobilefix.ro

Rezultate0%
Promptitudine0%
Preturi mici0%

Inlocuire Display – Samsung

 

   Spargerea ecranului unui telefon Samsung este un lucru neplacut, ce se poate intampla ori de cate ori aparatul este scapat sau lovit de suprafete dure din neatentie sau ca urmare a unui accident. Din fericire, noi, cei de la MobileFix, putem rezolva aceste inconveniente prin serviciile de schimbare display pentru toate dispozitivele Samsung, incepand cu modelele A si J si pana la modelele de top S20, S21, S22. 

   Schimbarea display-ului la Samsung este o operatiune care trebuie realizata de un tehnician cu experienta, deoarece, daca nu este executata corect, se pot avaria alte componente destul de costisitoare, iar telefonul nu va functiona corespunzator ulterior. De aceea, in toate locatiile Mobilefix din tara, veti intalni tehnicieni cu experienta de minim 5 ani, care va stau la dispozitie pentru orice problema pe care o aveti cu telefonul dvs.

   La MobileFix beneficiezi de servicii de inlocuire ecran original Samsung la pret excelent si in deplina siguranta. Pentru transparenta fata de clientii nostri, acestia pot asista la operatiunile tehnicienilor, pentru a se convinge de calitatea lucrarilor. Operatiunea dureaza in jur de 30-60 min. pentru majoritatea modelelor.

   Folosim doar ecrane originale Samsung pentru toate operatiunile de schimbare a display-urilor Samsung si garantam agreerea componentelor si tehnicilor operative de catre producator. De asemenea, pentru un plus de confort si siguranta, oferim si o garantie a serviciilor de 90 de zile. Astfel, te vei convinge ca modelul tau va functiona in aceiasi parametrii ca la inceput, fara nici o modificare a calitatii culorilor sau a imaginilor afisate.

 

Display Samsung

Oferim o gama larga de reparatii pentru telefoanele Samsung: Display Original, Sticla Spate, Sticla Display, Baterie originala, Port Incarcare, Casca etc.

Pentru lista completa de preturi pentru gama Samsung Click Aici!

 

Ai probleme cu un device? Contacteaza-ne la 0747.620.217