Trimite Dispozitivul Tau

Reparatii rapide la un pret convenabil.

 www.MobileFix.ro

Instructiuni de livrare

Noi facem ca repararea telefonului tau sa fie simpla si avantajoasa indiferent unde locuiti in Romania.

Ai probleme cu telefonul tau iPhone sau Samsung? Vrei sa-l trimiti la noi pentru rezolvarea rapida a problemei?

 

Pentru a trimite dispozitivul la noi in conditii de siguranta este nevoie sa urmati pasii urmatori:

  1.  Completati formularul de mai jos cu datele personale, adresa de unde urmeaza sa ridice curierul dispozitivul, modelul si defectiunea reclamata.
  2.  Un operator va va contacta in cel mai scurt timp posibil pentru confirmarea datelor si stabilirea intervalului de ridicare al dispozitivului.
  3.  Curierul va veni sa ridice coletul in intervalul stabilit.
  4.  Dupa ce dispozitivul ajunge la noi (a doua zi dupa ce a plecat de la dvs.) se va face o constatare gratuita! Un operator va va contacta pentru confirmare.
  5.  Odata reparat, dispozitivul se trimite inapoi la dvs. prin curier, iar dvs. veti achita contravaloarea reparatiei in momentul in care primiti coletul.

 

Mai jos gasiti lista cu preturi pentru cele mai frecvente reparatii:

 

In majoritatea cazurilor noi va vom repara dispozitivul si il vom trimite inapoi in aproximativ 48 de ore.

Pentru mai multe detalii legate de procesul de trimitere prin curier ne puteti contacta la numarul de telefon: 0744.799.218 in intervalul L-V 10:30 – 19:00


Ne contactacti telefonic

Ne contactati telefonic la numarul: 0744.799.218 sau pe email: contact@mobilefix.ro pentru a ne informa cu privire la problemele dispozitivului dvs.

Trimite dispozitivul

Transportul se face prin curier rapid (Cargus), Cererea se face prin formularul de contact sau telefonic dupa o scurta diagnosticare.

Informare si reparare

Va vom contacta pentru a va informa in legatura cu costul reparatiei dumneavoastra.Dupa aprobare va vom repara dispozitivul si in cele mai multe cazuri il vom trimite inapoi in aceeasi zi. Reparatiile placii de baza, daunele provocate de apa si alte cateva reparatii mai complicate pot dura intre una si doua zile.

Efectuarea platii

Plata se efectueaza prin curier la returnare (ramburs) in momentul in care primiti dispozitivul inapoi sau prin transfer bancar.