Trimite Dispozitivul Tau

Reparatii rapide la un pret convenabil.

 www.MobileFix.ro

Instructiuni de livrare

Noi facem ca repararea telefonului tau sa fie simpla si avantajoasa indiferent unde locuiti in Romania.

Transportul se face prin curier, costul de transport este de aprox. 30 RON (dus-intors).

Cand primim device-ul tau, identificam problema/problemele si iti comunicam pretul reparatiei. Daca sunteti de acord incepem reparatiile, daca nu, va trimitem dispozitivul inapoi.

Constatarea este GRATUITA.

Adresa de livrare este:

SC MOBILEFIX GSM SRL – Calea Dudesti nr 196, sector 3, Bucuresti – Tel:0747.620.217

Urmati instructiunile simple de mai jos si in majoritatea cazurilor noi va vom repara dispozitivul si il vom trimite inapoi in aproximativ 48 de ore.

Patru pasi simpli pentru reparatii la nivel national in doar 48 de ore.

Ne contactacti telefonic

Ne contactati telefonic la numarul: 0747.620.217 sau pe email: contact@mobilefix.ro pentru a ne informa cu privire la problemele dispozitivului dvs. si pentru a stabilii conditiile de livrare.

Trimite dispozitivul

Transportul se face prin curier rapid (Cargus), ne comunicati adresa dumneavoastra, iar noi trimitem un curier pentru a ridica coletul. Taxele de curier se platesc la final in momentul in care primiti coletul inapoi de la noi. Costul transportului este de aprox. 15 RON dus si 15 RON intors (total 30 RON)

Informare si reparare

Va vom contacta pentru a va informa in legatura cu costul reparatiei dumneavoastra.Dupa aprobare va vom repara dispozitivul si in cele mai multe cazuri il vom trimite inapoi in aceeasi zi. Reparatiile placii de baza, daunele provocate de apa si alte cateva reparatii mai complicate pot dura intre una si sapte zile.

Efectuarea platii

Plata se efectueaza prin curier la returnare (ramburs) in momentul in care primiti dispozitivul inapoi sau prin transfer bancar.