Trimite Dispozitivul Tau

Reparatii rapide la un pret convenabil.

 www.MobileFix.ro

Instructiuni de livrare

Noi facem ca repararea telefonului tau sa fie simpla si avantajoasa indiferent unde locuiti in Romania.

Cand trimiteti telefonul catre noi trebuie platit transportul la curier, dupa reparatie se scade din costul final.

Am luat toate masurile de igiena impuse de aceasta situatie: dezinfectarea telefonului inainte si dupa reparatie, folosirea mastii si a manusilor de unica folosinta cand se repara.

Cererea pentru curier se inregistreaza numai telefonic dupa o scurta diagnosticare si o estimare de pret corecta! Coletele trimise fara o discutie telefonica in prealabil nu vor fi ridicate.

Atentie! Nu raspunde pentru coletele care ajung deterioarate sau daca coletul a primit o manipulare necorespunzatoare din partea firmei de curierat, de asemenea nu raspundem de defectele ascunse ale telefonului.

Daca nu sunteti de acord cu costul final al reparatiei, il vom trimite inapoi la dumneavoastra si trebuie sa achitati taxa de curier,

Constatarea este GRATUITA. Costul transportului dus-intors este suportat in intregime de MobileFix daca telefonul este reparat la noi!

Adresa de livrare este:

SC EVO TRADE SOLUTIONS SRL – Calea Dudesti nr 196, sector 3, Bucuresti – Tel:0747.620.217

Urmati instructiunile simple de mai jos si in majoritatea cazurilor noi va vom repara dispozitivul si il vom trimite inapoi in aproximativ 48 de ore.

Patru pasi simpli pentru reparatii la nivel national in doar 48 de ore.

Ne contactacti telefonic

Ne contactati telefonic la numarul: 0747.620.217 sau pe email: [email protected] pentru a ne informa cu privire la problemele dispozitivului dvs. si pentru a stabilii conditiile de livrare.

Trimite dispozitivul

Transportul se face prin curier rapid (Fancurier), Cererea se face numai telefonic dupa o scurta diagnosticare.Coletele trimise fara o discutie telefonica in prealabil nu vor fi ridicate.

Informare si reparare

Va vom contacta pentru a va informa in legatura cu costul reparatiei dumneavoastra.Dupa aprobare va vom repara dispozitivul si in cele mai multe cazuri il vom trimite inapoi in aceeasi zi. Reparatiile placii de baza, daunele provocate de apa si alte cateva reparatii mai complicate pot dura intre una si doua zile.

Efectuarea platii

Plata se efectueaza prin curier la returnare (ramburs) in momentul in care primiti dispozitivul inapoi sau prin transfer bancar.