Reparatii iPhone

Reparatii rapide la un pret convenabil.

 www.MobileFix.ro

Service iPhone

  Reparatiile pentru iPhone se pot dovedi necesare, mai devreme sau mai tarziu, pentru orice impatimit al tehnologiei Apple. Aveti posibilitatea de a schimba display-ul original, sticla, capacul din spate, casca, bateria, camera, mufa de incarcare sau butoanele. De asemenea, puteti pur si simplu sa apelati la specialistii MobileFix in cazul in care vi s-a spus ca nu mai exista nicio speranta pentru telefonul dumneavoastra si ca daunele fizice sau cele cauzate de apa l-au compromis definitiv. 

  Echipa MobileFix ofera servicii la preturi avantajoase pentru o gama larga de modele de iPhone, cum ar fi 11, inclusiv Pro si Pro Max, XR, XS, X, dar si modele nu atat de actuala, precum Iphone 8, 7, 6 si nu numai. In plus, majoritatea reparatiilor sunt insotite de garantie, iar datele dumneavoastra personale se afla in completa siguranta. 

  Nu in ultimul rand, ne puteti contacta indiferent daca sunteti din Bucuresti, Cluj, Timisoara, Brasov sau Constanta, deoarece avem puncte de lucru in toate aceste orase. In plus, daca nu reusiti sa ajungeti fizic pentru a ridica dispozitivul, exista si alternativa trimiterii prin curier dupa reparatii. Prin urmare, tinand cont ca telefonul este un obiect extrem de personal, cel mai simplu si mai convenabil este sa acordati o alta sansa unui iPhone, inainte de a-l inlocui cu unul nou!   

Rezultate0%
Promptitudine0%
Preturi mici0%

Servicii de reparatii iPhone

Cauti un service iPhone profesional? Vino la Mobile Fix pentru a-ti repara iPhone-ul!

Telefonul mobil nu mai este in prezent doar un accesoriu, ci un microunivers care gazduieste aplicatii foarte utile pentru usurarea vietii de zi cu zi a oricarei persoane. Atunci cand ai nevoie de un service GSM pentru a-ti repara iPhone-ul defect, Mobile Fix este alegerea perfecta! Apeland la noi vei avea parte nu doar de o diagnosticare rapida, ci si de o perioada scurta in care smartphone-ul va fi retinut in service.
Daca esti in cautarea unui service GSM autorizat la care sa iti repari iPhone-ul, nu mai este nevoie sa irosesti timp pretios! Vino la Mobile Fix pentru orice problema ai avea cu telefonul mobil si beneficiaza de reparatii pentru iPhone realizate de o echipa de profesionisti cu o experienta vasta in acest domeniu. Indiferent de cauza pentru care iPhone-ul tau s-a defectat, gestionarea si solutionarea vor fi realizate in cel mai scurt timp cu putinta, in functie de gravitatea situatiei.
In peste 10 ani de activitate pe piata nationala, in service-ul autorizat Mobile Fix am rezolvat mii de situatii, dintre care 90% au fost facute pe loc!

Ai probleme cu un device? Contacteaza-ne la 0747.620.217

Mobile Fix face reparatii pentru iPhone in cele mai mari orase ale tarii!