Reparatii iPhone

Reparatii rapide la un pret convenabil.

 www.MobileFix.ro

Reparatii iPhone

Noi înțelegem că iPhone-ul este un instrument esențial în viața de zi cu zi si il doriti reparat cât mai repede și mai economic posibil … suntem aici pentru a face să se întâmple asta! La MobileFix putem înlocui un ecran de iPhone spart, sau orice altă componentă în aproximativ 20 de minute! Preturile noastre sunt foarte competitive și cele mai multe reparații vin cu o garanție pe viață!

În cazul în care iPhone-ul are o problemă gravă, cum ar fi daune de apă sau daune fizice, le putem repara si pe acelea. Avem tehnicieni specializați în reparatii ale plăcii de bază. Chiar dacă vi s-a spus că iPhone-ul nu mai poate fi reparat, există șanse ca experții MobileFix să reușească.

Toate zonele de servicii iFIX sunt special concepute pentru a fi în vedere directă a clienților noștri. Dacă sunteți curioși să vedeți cum va este reparat iPhone-ul sau vreți să fiți absolut siguri că datele personale rămâne private, la iFix aveți posibilitatea de a fi de față în timpul reparației. De ce ar fi nevoie ca iPhone-ul sa fie reparat în spatele unei uși închise, oricum?

Rezultate0%
Promptitudine0%
Preturi mici0%

Selecteaza un model de iPhone pentru a vedea lista de servicii si preturi:

Reparatii iPhone 5S

Reparatii iPhone 5S

5_c

Reparatii iPhone 5C

Reparatii iPhone 5

Reparatii iPhone 5

iph4s

Reparatii iPhone 4S

iphone4

Reparatii iPhone 4

Alte Servicii

www.MobileFix.ro

Reparatii iPad

La MobileFix, majoritatea reparatiilor pentru iPad pot fi facute in decursul a cateva ore, chiar daca este nevoie de inlocuirea ecranului, a butoanelor sau a difuzoarelor. Intelegem ca iPad-ul este o parte importanta a vietii tale de zi cu zi si ca vrei sa fie reparat cat mai repede. Noi facem asta sa se intample!

Reparatii Samsung Galaxy

La MobileFix, majoritatea reparatiilor pentru Samsung Galaxy pot fi facute in 30 de minute, chiar daca este nevoie de inlocuirea ecranului de Samsung Galaxy, a butoanelor sau a difuzoarelor. Intelegem ca telefonul Samsung Galaxy este o parte importanta a vietii tale de zi cu zi si ca vrei sa fie reparat cat mai repede. Noi facem asta sa se intample!

Reparatii Laptop

Putem remedia daunele provocate de apa laptopului tau sau orice alte probleme. Tehnicienii MobileFix sunt specializati in reparatia placilor de baza ale laptopurilor. Chiar daca in alte locuri ti s-a spus ca laptopul nu mai poate fi reparat, exista sanse ca expertii MobileFix sa reuseasca. Repararea placii de baza a laptopului poate dura intre cateva ore si 7 zile.

Ai probleme cu un device? Contacteaza-ne la 0747.620.217