Metode de a sterge RAPID contacte din iPhone

stergere contacte iphone

28 Feb Metode de a sterge RAPID contacte din iPhone

Vrei sa stergi toate contactele din agenda iPhone-ului pe care il detii? Sau iti doresti sa faci curatenie in contacte, astfel incat sa pastrezi doar numerele persoanelor cu care vorbesti in mod frecvent? Cu siguranta, stii deja ca sistemul de operare iOS nu permite stergerea mai multor contacte in acelasi timp prin aplicatia Contacts si ca acestea pot fi sterse, in acest mod, doar rand pe rand. Totusi, indiferent daca vrei sa stergi mai multe sau toate contactele din telefonul tau Apple, in acest articol vei descoperi cele mai eficiente si rapide solutii pentru fiecare din aceste cazuri.

Afla care sunt cele mai RAPIDE metode de a sterge contactele din iPhone:

Cum stergi mai multe contacte in acelasi timp din iPhone

Daca detii si un Mac, ai posibilitatea de a sterge mai multe contacte in acelasi timp de pe iPhone, folosind aplicatia Contacts de pe Mac. In acest sens, incepe prin a asocia acelasi cont iCloud si prin a activa optiunea Contacts. In continuare, deschide System Preferences si selecteaza iCloud, apoi logheaza-te si bifeaza casuta asociata contactelor, astfel incat toate acestea sa fie sincronizate intre dispozitive. Deschide aplicatia Contacts de pe Mac si selecteaza metoda de vizualizare All Contacts. Apoi, apasa si mentine apasat pe butonul Command si selecteaza toate contactele pe care vrei sa le elimini din agenda ta. Odata selectate contactele pe care iti doresti sa le stergi, tot ce iti ramane de facut este sa apesi click dreapta si Delete Cards, iar modificarile vor fi aplicate instant si pe iPhone.

In cazul in care nu dispui de un Mac, trebuie sa stii ca poti sterge contactele de pe iPhone si prin intermediul PC-ului. Pentru a face acest lucru, acceseaza icloud.com de pe computer si logheaza-te cu acelasi Apple ID pe care il folosesti pentru iCloud pe iPhone. In cele ce urmeaza, selecteaza Contacts. Apasa si mentine apasata tasta Ctrl, iar apoi selecteaza cu un simplu click fiecare contact pe care vrei sa il stergi. Apasand tasta Delete de pe tastatura, vei reusi sa elimini toate acele numere de telefon pe care nu vrei sa le mai pastrezi in agenda.

Cum stergi toate contactele din iPhone simultan

Pentru a reusi stergerea tuturor contactelor din iPhone, fara sa le stergi individual, opteaza pentru stergerea intregului continut al device-ului. Prin aceasta metoda vei reusi sa elimini toate contactele din iPhone, simultan si rapid, insa acest lucru presupune renuntarea la toate datele pe care le ai salvate in telefon.

Totusi, daca iti doresti sa iti pastrezi celelalte informatii si sa elimini doar contactele din agenda, poti opta pentru utilizarea aplicatiei Cleaner Pro, ce poate fi descarcata contra cost din AppStore. Pentru inceput, instaleaza aplicatia, iar apoi permite acesteia sa iti acceseze toate contactele. Apoi, acceseaza sectiunea All Contacts, din prima fereastra, si atinge creionul din dreapta sus, astfel incat sa accesezi modul de editare contacte. Mai departe, apasa bifa din acelasi colt, care iti va selecta toate numerele din agenda. La final, apasa pe cosul de gunoi din dreapta jos, confirma operatiunea, iar contactele tale vor disparea din iPhone.

Iata, asadar, care sunt cele mai eficiente si rapide metode prin care poti sterge mai multe sau toate contactele din dispozitivul tau iPhone.