iCloud blocat pe iPhone: 3 metode RAPIDE de deblocare

iphone dezactivat

20 Feb iCloud blocat pe iPhone: 3 metode RAPIDE de deblocare

Orice persoana care detine un smartphone marca Apple beneficiaza de un cont iCloud care asigura siguranta telefonului. Mai precis, in cazul in care proprietarul pierde iPhone-ul sau acesta ii este furat, accesand contul iCloud poate bloca dispozitivul, astfel incat acesta sa nu poata fi utilizat de catre o persoana straina.

Desi aceasta actiune este menita sa permita blocarea informatiilor in astfel de cazuri, exista situatii in care chiar detinatorul iPhone-ului are de a face cu iCloud-ul blocat. De exemplu, daca ai cumparat un astfel de telefon la mana a doua, risti sa dai peste un iPhone blocat in iCloud.

Iata 3 metode pe care sa le incerci daca iPhone-ul tau este blocat in iCloud:

Metoda 1:

Aceasta prima metoda este una dintre cele mai rapide solutii pentru deblocarea iCloud-ului blocat pe iPhone, insa dezavantajul acesteia este faptul ca rezultatul va fi unul temporar, ceea ce te va obliga sa o aplici in repetate randuri.

Pentru a reusi sa deblochezi iCloud-ul cat mai rapid, trebuie sa incepi prin a accesa Settings, iar apoi sa selectezi optiunea “i “ din dreptul retelei Wi-Fi la care doresti sa te conectezi. In continuare, sterge setarile DNS si adauga altele noi, in functie de locul in care te afli. Mai precis, pentru fiecare zona de acoperire exista cate un Domain Name Server, dupa cum urmeaza:

  • SUA: 154.51.7
  • Europa: 155.28.90
  • Asia: 155.220.58
  • Alte zone: 109.17.60

Introdu acest cod in conformitate cu locatia ta, apoi apasa Back si mergi la functia Activation Help. Odata ce acest proces va fi incheiat, pe ecranul iPhone-ului tau va fi afisat un mesaj care iti va transmite faptul ca te-ai conectat cu succes la server. Acest lucru inseamna ca ai deblocat iPhone-ul blocat in iCloud si ca il poti folosi pentru urmatoare perioada.


Metoda 2:

In cazul in care prima metoda nu functioneaza sau daca, pur si simplu, iti doresti o solutie permanenta la aceasta problema, poti incerca un alt truc. Totusi, trebuie sa stii ca urmatoarea metoda are dezavantajul de a solicita deblocarea activarii iCloud de fiecare data cand vei utiliza aplicatii precum Face Time.

In acest sens, primul lucru pe care il ai de facut este sa repornesti iPhone-ul mergand la Menu > Applications > Crash. Apoi, selecteaza limba si tara si, la fel ca in cazul primei metode, selecteaza optiunea “i “ din dreptul retelei Wi-Fi la care doresti sa te conectezi. In cele ce urmeaza, deruleaza in jos si atinge Menu situat sub HTTP PROXY. In Server, enumera 30 de emoticoane, iar in zona Port, listeaza intre 15 si 30 de caractere, alese la intamplare. In urma acestei actiuni iti va aparea in mod repetat fereastra pentru setarea limbii si pentru deblocare, iar pentru a reveni in ecranul initial tot ce trebuie sa faci este sa atingi de mai multe ori optiunile de limba si deblocare.

Imediat ce ai revenit la Home screen vei vedea ca ai reusit sa deblochezi iCloud-ul si vei putea sa iti folosesti iPhone-ul in mod normal, cu mentiunile precizate anterior.


Metoda 3:

Daca ai aplicat ambele metode si niciuna nu a avut rezultatul dorit sau daca nu vrei sa risti functionalitatea telefonului tau, exista o a treia solutie pe care poti miza. Mai exact, apeleaza la ajutorul unor specialisti in repararea iPhone-urilor, cu experienta vasta in acest domeniu sau opteaza pentru serviciile oferite de catre reprezentanta Apple.

In concluzie, indiferent de motivul pentru care ai de a face cu un iPhone blocat in iCloud, incearca sa rezolvi problema cu ajutorul metodelor enumerate mai sus.