Cum pui muzica pe iphone si cum o descarci: cele 3 moduri utile

descarcare muzica pe Iphone

18 Sep Cum pui muzica pe iphone si cum o descarci: cele 3 moduri utile

Dacă aveți un telefon iPhone probabil vă întrebați cum să adăugați melodiile preferate. Cea mai simplă modalitate este iTunes, procesul fiind similar pentru toate dispozitivele iOS. Am venit în ajutorul dumneavoastră cu un ghid despre cum poți sa pui muzică pe iphone, în trei moduri total diferite.

Cuprins
1. Cum pui muzica pe iphone cu si fara iTunes?
2. Cum descarci muzică pe iphone?
3. Cum pui muzica pe iPhone folosind Apple Music?

Cele 3 moduri de a adăuga si descărca muzică pe iPhone

1. Cum pui muzica pe iphone cu si fara iTunes?

Dacă ați mai avut alte dispozitive iOS înseamnă că sunteți familiarizați cu iTunes. Acesta este o soluție oficială de gestionare a iPhone-ului și este dezvoltat de Apple. Inițial procesul de adăugat muzică poate să vi se pară complicat, dar chiar nu este. Trebuie să sincronizați telefonul cu biblioteca iTunes în cazul în care aveți deja muzică acolo, dacă nu este nevoie să adăugați singur melodii în biblioteca iTunes. Probabil îți pui întrebarea “Cum bag muzică pe iphone?”, simplu, urmărind cei 5 pași:

 1. Conectează telefonul la sistem și la o versiune actualizată iTunes
 2. În cazul în care nu aveți melodii în biblioteca iTunes, mergi la meniul “File”. Ai două variante: adaugi câte o melodie pe rând sau încarci un dosar întreg.
 3. O să se deschidă o fereastră de browser, de unde puteți adăuga fișierele cu muzică.
 4. Trebuie să selectați iPhone din pictograma dispozitivului și să apăsați pe “Muzică”, va apărea în partea stângă.
 5. Trebuie să activezi opțiunea “Sync Music” ca să vă sincronizați fișierele cu muzică și apăsați “Aplicare” pentru salvarea modificărilor.

2. Cum descarci muzică pe iphone?

O modalitate și mai ușoară față de iTunes este dr.fone. Aceasta aplicație este foarte ușor de folosit, vă va ajuta să învățați foarte ușor să adăugați melodiile urmărind procesul simplu de click-through. Nu ai nevoie nici de experiență și este compatibil cu toate versiunile de iOS și merge pe toate dispozitivele precum: iPhone X, 8, 8 Plus, 7, 7 Plus etc.
Pe lângă adăugarea melodiilor, puteți adăuga și contactele, fotografiile, mesajele, toate tipurile de fișiere. Dr. fone este un sistem complet pentru iPhone.
Pentru a transfera muzica pe iphone urmărește următorii pași:

 1. Intră în aplicație si mergi la modul “transfer” pentru a adăuga melodiile
 2. Conectează telefonul și lasă aplicația să detecteze dispozitivul. Odată ce s-au conectat puteți umbla pe telefon direct din calculator.
 3. Mergi la tab-ul “Muzica” aflat în bara de navigare. Acolo sunt toate melodiile deja prezente pe telefon. Pe lângă asta, le poți vizualiza în diferite categorii din panoul din partea stângă.
 4. Pentru adăugarea melodiilor procesul este foarte simplu. Trebuie să faceți click pe pictograma de import, aflată în bara de instrumente. Așa puteți adăuga fișierele pe rând sau ca un dosar întreg.
 5. După ce selectați fișierele o să apară o fereastră browser. Este nevoie să așteptați un timp pentru a transfera fișierele direct de pe computer pe iPhone.

 

3. Cum pui muzica pe iPhone folosind Apple Music?

Dacă aveți deja un cont Apple Music puteți reda melodiile preferate direct din aplicație. Trebuie să știți ca Apple Music este un serviciu de streaming, adică atâta timp cât sunteți offline melodiile sunt protejate prin DRM și funcționează doar daca aveți un abonament activ Apple Music. Așa vei asculta muzică pe iPhone fără iTunes. Deci, este nevoie să achiziționați un astfel de abonament și să urmați cei 4 pași:

 1. Trebuie să deschizi aplicația Apple Music pe iPhone și să căutați melodia sau albumul dorit.
 2. După ce ai deschis aplicația, mergi la setări și apasă pe cele 3 puncte de lângă album/melodie.
 3. Vor apărea numeroase opțiuni și apasă pe “Disponibilă offline”.
 4. După ce ai salvat melodia, mergi la tab-ul “My music” unde o să găsești piesa.

Așa o să puteți asculta oricând melodiile preferate, chiar dacă nu sunteți conectat la internet.
Aceștia sunt cei trei pași de transfer al melodiilor de pe calculator pe iPhone. Sperăm că acum știi cum să pui muzică pe iPhone. Fie că încerci iTunes, fie că alegi dr.fone – Transfer sau achiziționezi Apple Music, toate variantele sunt foarte ușoare. Cea mai simplă variantă este dr.fone, fiind un instrument complet și un must-have pentru orice deținător de iPhone. Tu ce vei alege?