Top aplicații care nu trebuie să lipsească de pe telefonul tău când pleci în concediu

aplicatii

02 Jun Top aplicații care nu trebuie să lipsească de pe telefonul tău când pleci în concediu

Nu bine ne-am dezmorțit puțin de frig, după o iarnă lungă și grea, că deja bate la ușă prima zi de vară. Asta înseamnă că dăm startul concediilor, un moment așteptat tot anul de fiecare om în parte – de la mic la mare. Bineînțeles că suntem alături de tine și acum, deci te ajutăm să te pregătești de concediu și în ceea ce privește device-urile tale.

Astăzi vei afla despre top aplicatii care nu trebuie sa lipseasca de pe telefonul tau atunci când te pregătești de concediu, cu atât mai mult când vrei să pleci din țară. Asta pentru că vei vrea să ai la îndemână diverse soluții sau rezolvări pentru problemele pe care le poți întâmpina.

Top aplicații de care ai nevoie în orice concediu

1. SkyScanner

Aceasta este una dintre acele aplicații de care vei avea nevoie de înainte să pleci în concediu. Asta pentru că te ajută să găsești oferte de zboruri. Poate găsești bilete ieftine spre o destinație în care îți doreai de mult să mergi și economisești astfel.

SkyScanner este foarte ușor de folosit și este o aplicație complet gratuită. Cauți cu ajutorul ei zboruri în anumite destinații sau descoperi pur și simplu diverse oferte care poate te vor ajuta să îți plănuiești destinația de vacanță.

Tot cu această aplicație vei putea vedea și prețurile pentru diverse hoteluri sau chiar mașini pentru închiriat, astfel încât să ai totul stabilit înainte să pleci de acasă.

2. Google Maps

Probabil această aplicație nu îți lipsește nici acum de pe telefon, însă noi îți sugerăm să o ai la îndemână oricând. Asta pentru că nu vei vrea ca în concediu să pierzi mai mult timp căutând anumite străzi și greșind drumul. Vei vrea să vizitezi cât mai multe și poate fi destul de dificil să te orientezi într-un loc cu totul nou.

Este simplu de folosit, te poate ajuta chiar să vezi ce autobuzuri trebuie să iei dacă destinația la care vrei să ajungi este cam departe, poți vedea traseul atât pentru mersul pe jos cât și cu mașina. Google Maps va fi partenerul tău de încredere în orice concediu. Plus că atunci când introduci o anumită adresă a unui magazin, muzeu, restaurant, etc., cel mai probabil îți va fi afișat și orarul. Astfel vei ști dacă este închis, dacă închide curând sau dacă ai timp să ajungi și dacă mai are rost să mergi.

3. TripAdvisor

Este o aplicatie din ce în ce mai apreciată și mai utilizată. Asta pentru că este ca un ghid și ca un bun sfătuitor pentru tine în ceea ce privește restaurantele, cafenelele, cazările și locațiile în care vrei să mergi.

Cu ajutorul TripAdvisor poți descoperi lista cu toate atracțiile turistice din zona în care vrei să mergi. În plus te va ajuta să nu dai greș cu alegerea restaurantului la care mănânci pentru că afișează sugestii și recenziile a sute sau chiar mii de oameni care au fost deja acolo. Vei ști astfel ce să alegi, ce ar fi mai bine pentru tine astfel încât să nu ai parte de surprize neplăcute.

La rândul tău vei putea adăuga recenzii și informații să ajuți următoarele persoane care aleg aceeași destinație de vacanță ca și tine.

4. Airbnb

Airbnb poate fi acea aplicație care salvează multe persoane. Acum, chiar dacă nu ai rude în țara în care mergi care îți pot găsi cazări mai accesibile la preț, chiar dacă nu cunoști site-urile specifice în acest sens, Airbnb te ajută.

Este acea aplicație pe care găsești cazările oferite de localnici, care pun la dispoziție casa lor de vacanță sau chiar o cameră din casa în care locuiesc, pentru turiști sau pentru cei care vor să stea o noapte. Găsești aici variante ieftine, descoperi și activități pe care le poți avea în zona respectivă și poți avea parte de o experiență autentică. Poți mânca alături de ei preparate tradiționale, poți vedea activități specifice pe care le au.

Dacă nu, este utilă să găsești o cazare pentru o noapte dacă ești în tranzit într-un anumit oraș spre exemplu. Oricum ar fi, cu siguranță îți va fi utilă. Nu uita, orice problemă ai cu telefonul îl poți trimite la noi – mobilefix.ro – înainte să pleci în concediu pentru că îl vom repara în scurt timp, vom oferi aceleași servicii prompte șii de calitate, ca de fiecare dată.