Achizitionarea unui telefon nou sau la mana a doua? Afla cum sa alegi corect

telefon nou sau second

01 Mar Achizitionarea unui telefon nou sau la mana a doua? Afla cum sa alegi corect

Nevoia de a detine un telefon nu mai este de mult un moft, ci o necesitate. Acum chiar si copiii care incep sa mearga la scoala au deseori telefon pe care sa il foloseasca pentru a suna parintii atunci cand ies de la scoala sau pentru a-i anunta cu privire la programul pe care il au. Desigur ca multi dintre ei profita de acest lucru si il folosesc si pentru jocuri in timpul liber, dar in principal are rolul de a mentine activa legatura cu parintii mereu.

Fapt pentru care intr-o familie achizitia de telefoane poate fi ceva firesc, necesar deseori. Fiind device-uri acestea se pot sparge sau strica foarte usor, mai ales daca sunt a celor mici. Unii parinti se gandesc sa cumpere un telefon la mana a doua pentru ei. Chiar si unii adulti aleg sa cumpere un telefon second hand daca a lor nu mai functioneaza asa cum trebuie sau daca l-au pierdut. Numai ca in aceste cazuri trebuie sa fiti atenti la anumite aspecte.

Evitati sa fiti pacaliti cand achizitionati un telefon

Exista foarte multe cazuri in care oamenii au achizitionat telefoane la mana a doua si a fost ca si cum au aruncat banii pe geam, pentru ca au descoperit in scurt timp defectiunile telefoanelor. Noi, avand in vedere ca suntem un service gsm autorizat am avut de-a face cu multe astfel de situatii.

Astfel ca vrem sa va aducem la cunostinta cateva aspecte la care trebuie sa fiti atenti daca nu vreti sa ajungeti in situatia de a fi pacaliti cand cumparati un telefon. Achizitia unui telefon nou poate fi o decizie sfanta pentru ca acestea functioneaza impecabil. Si, chiar daca prezinta vreo defectiune, va fi schimbat imediat de distribuitorii de la care ati cumparat.

Achizitia telefoanelor de la persoane straine totusi, de pe diverse site-uri de vanzari accesibile pentru oricine, poate fi riscanta. Asta pentru ca oamenii pot vinde ieftin lucruri stricate care nu valoreaza nici pe departe suma pe care tu o investesti. Ceea ce inseamna ca trebuie sa apelezi la serviciile de reparatii de telefoane.

Aspecte de care sa tii cont

Totusi, daca vrei sa achizitionezi un astfel de telefon poti alege ca acesta sa fie verificat inainte pentru a alege daca iti asumi sau nu diversele reparatii si poate beneficiezi astfel chiar si de un pret mai scazut. Noi oferim reparatii pentru telefoane Samsung si iPhone si le poti trimite de oriunde din tara la sediul nostru.

Trebuie sa ai grija cu privire la:

  • display/sticla: deseori telefoanele pot avea sticla inlocuita si astfel depinde foarte mult calitatea acestora, pentru ca unele variante nu rezista foarte mult. Si inlocuirea displayului la un telefon pe care abia l-ai achizitionat nu cred ca te va incanta.
  • bateria: este posibil ca bateria sa fie foarte slaba si sa nu ajungi pana la finalul zilei cu telefonul deschis. Este incomod sa stai mereu cu cablul dupa tine si sa incarci telefonul de cateva ori pe zi pentru a putea suna de pe el. Poti alege schimbi bateria cu alta originala daca vrei sa scapi de astfel de probleme. 
  • portul de incarcare: multe persoane patesc sa dea vina pe incarcator si sa cumpere tot altele pentru ca nu se incarca asa cum ar trebui telefonul. Totusi, problema deseori poate fi la portul de incarcare. Acesta trebuie schimbat cand incarcatorul nu mai sta drept si fix in el, problema pe care o poti intampina deseori la telefoanele cumparate la mana a doua.

Reparatii si solutii la care poti apela

Noi te putem ajuta cu orice reparatie ai nevoie. Daca vrei sa achizitionezi pentru copilul tau un telefon cu care sa te apeleze, este clar ca nu are nevoie de ultimele modele aparute, ci doar de un telefon functional. In acest sens poti scoate din sertar unul dintre vechile tale telefoane la care ai renuntat pentru ca ai achizitionat unul nou, mai performant. Chiar daca are o defectiune poti trimite telefonul prin curier la noi la sediu pentru a-l repara si economisesti si bani in acest fel. Aceasta poate fi o solutie optima la care sa apelezi, astfel incat sa nu ai parte de vreo surpriza neplacuta in ceea ce priveste achizitia de la un necunoscut a unui telefon. Te asteptam pe pagina noastra oficiala – https://mobilefix.ro/ – daca vrei sa afli mai multe.