fbpx

iPhone sau Samsung? Afla ce smartphone prefera vedetele de la Hollywood

ce-telefoane-folosesc-vedetele

27 Dec iPhone sau Samsung? Afla ce smartphone prefera vedetele de la Hollywood

Este deja un lucru cunoscut acela ca, atunci cand vine vorba despre tendinte, vedetele de peste ocean sunt cele care le stabilesc. Fie ca ne referim la piesele vestimentare pe care le poarta sau la device-urile pe care acestea le folosesc, celebritatile te pot influenta, in mod direct, atunci cand iti achizitionezi astfel de produse. Mai mult decat atat, fiind persoane care pun accentul pe calitate, preferintele lor vor fi intotdeauna un punct de referinta pentru cei care le urmaresc activitatea.

Nu te poti decide ce smartphone sa folosesti? Oscilezi intre iPhone si Samsung? Descopera, in continuare, ce telefoane folosesc vedetele de la Hollywood si care sunt motivele ce se ascund in spatele preferintelor lor.

Iata ce smartphone-uri prefera starurile internationale si de ce:

 

  • iPhone

In tabara celor care detin si prefera un telefon marca Apple se regasesc celebritati precum Arnold Schwarzenegger, Justin Bieber, Demi Moore, Taylor Swift, Charlie Sheen, Rihanna, Miley Cyrus si John Legend. Pe langa faptul ca este usor de folosit, performant si fiabil, unul dintre cele mai importante motive pentru care vedetele americane indragesc aceste smartphone-uri este acela ca orice model de iPhone le ofera acestora posibilitatea de a face fotografii ca niste adevarati profesionisti. Avand in vedere faptul ca toate starurile internationale acorda o importanta deosebita fiecarei aparitii publice, dar si conturilor personale de pe retelele de socializare, acest aspect joaca un rol esential in alegerile lor. In afara acestor motive, potrivit unui analist american, faptul ca aceste telefoane sunt gandite si fabricate de catre o companie din tara lor, si anume Apple, le determina pe celebritati sa aleaga iPhone-ul in determinetul altor smartphone-uri. Conform acestuia, este vorba despre un sentiment de patriotism pe care nu doar oamenii obisnuiti il au, ci si cele mai cunoscute personalitati ale lumii.

  • Samsung

Bineinteles, starurile de la Hollywood nu prefera in unanimitate telefoanele Apple. Exista o multime de persoane in randul celebritatilor care detin smartphone-uri marca Samsung si care sunt extrem de multumite de acestea. Printre ele se numara si Ellen DeGeneres, Jay-Z, Martha Stewart, David Beckham, J. K. Rowling si LeBron James. In plus, chiar si Donald Trump a detinut un telefon Samsung inainte de a fi ales presedintele Statelor Unite. Totusi, motivul care se ascunde in spatele preferintelor vedetelor americane este lansarea programului White Glove. Acesta se refera la faptul ca un reprezentant al companiei Samsung ii prezinta unei celebritati toate detaliile despre cel mai nou smartphone Galaxy. Terminalul este personalizat, astfel incat sa fie pe placul utilizatorului respectiv, iar la finalul prezentarii dispozitivul ii este oferit in dar vedetei. Aceasta decide, ulterior, daca il va folosi sau nu si daca este un telefon care ii poate fi de ajutor in activitatile zilnice. In consecinta, pe langa aspectele tehnice, acesta este unul dintre cei mai puternici factori care le determina pe vedetele internationale sa utilizeze un astfel de smartphone.

Acestea fiind spuse, unele celebritati prefera iPhone-ul, in timp ce altele sunt foarte multumite de telefoanele Samsung, motivele alegerilor lor fiind dintre cele mai diverse. Tu din ce tabara faci parte?