iPhone: pentru ce model sa optezi, in functie de BUGET?

Alegerea-Model-Iphone-Buget-Redus-La-Cel-Mai-Mic-Pret

15 Jan iPhone: pentru ce model sa optezi, in functie de BUGET?

Vechiul tau telefon nu mai face fata cerintelor actuale in ceea ce priveste tehnologia? Ei bine, este timpul sa il inlocuiesti cu unul nou si performant. Totusi, este normal sa fii atent si la bugetul pe care il vei aloca achizitionarii noului telefon, astfel incat sa faci alegerea potrivita si sa nu regreti investitia. In prezent, ai optiunea a alege intre telefoane noi si telefoane second-hand, pentru a economisi anumite sume de bani. Descopera, in cele ce urmeaza, cateva sfaturi despre cum sa iti cumperi telefonul iPhone potrivit, in functie de buget.

Iata cele mai bune modele de iPhone

 

  1. iPhone SE

Fiind disponibil fara abonament, iPhone SE este o versiune mai noua chiar si decat iPhone 6s si 6s Plus. A aparut in primavara anului 2016 si a fost realizat pentru cei care prefera telefoanele cu ecrane mai mici. Are un design similar cu cel al telefonului iPhone 5 si o rezolutie de 640×1136. Asemanator cu iPhone 7 si iPhone 6s, telefonul iPhone SE poate avea o capacitate de memorie de 32 de GB sau de 128 GB, in functie de nevoile pe care le ai si sunt disponibile la pretul de aproximativ 392 de euro, respectiv  500 de euro.

 

  1. iPhone 6

Are deja o vechime de doi ani pe piata mobilelor si pare sa fie inca o optiune ideala pentru multi adepti ai telefoanelor iPhone. Are un display de 4.7 inch, la fel ca modelele iPhone 7 si 8, insa la baza acestuia sta un sistem de operare ce are functii mai vechi. Poate fi achizitionat pe baza unui contract din majoritatea magazinelor de telefoane. Varianta cu  memorie de 32 de GB costa aproximativ 500 de euro, iar cea de 128 GB aproximativ 600 de euro. Desigur, ai optiunea de a-l cumpara la un pret mai scazut, daca alegi un model second-hand.

 

  1. iPhone 7 Plus

Telefonul iPhone 7 Plus se diferentiaza de iPhone 7 prin faptul ca are un ecran mai mare decat acesta. Cele doua nu vin insotite de posibilitatea de a fi conectate la casti, insa impreuna cu ele, primesti, la achizitionare, un adaptor si o pereche casti EarPods. De asemenea, sunt rezistente la apa si la praf, insa camera din spate nu este prevazuta cu dubla lentila. Acesta poate fi achizitionat fie la pretul de 600 de euro, fie la pretul de 700 de euro, in functie de memoria pe care o are. Este disponibil in culorile Jet Black, Black, Silver, Gold si Rose Gold.

 

  1. iPhone 8

iPhone 8 face parte dintre cele mai noi modele de telefoane cu sistem de operare iOS, fiind succesorulul iPhone 7. Este prevazut cu incarcare prin wireless si are un processor rapid, dar si multe alte functii extrem de utile, ceea ce il face sa fie un device de ultima generatie dorit de foarte multi. Modelul de 64 de GB costa aproximativ 800 de euro, iar cel cu o capacitate de 256 de GB este disponibil la aproape 900 de euro.

 

Variantele second-hand ale acestor telefoane pot fi achizitionate contra unor sume mai reduse, pentru a economisi. Orice ai alege, asigura-te ca beneficiezi de functii si aplicatii utile, de care sa te bucuri mult timp! Te asteptam la MobileFix pentru cele mai bune servicii de mententanta pentru telefoane iPhone!