iPhone: Cum au evoluat telefoanele Apple de-a lungul timpului?

Oridinea Aparitiei Tuturor Modelelor de Iphone

11 Jan iPhone: Cum au evoluat telefoanele Apple de-a lungul timpului?

O noua era a tehnologiei a inceput in anul 2007 odata cu aparitia faimosului telefon iPhone marca Apple. Chiar daca s-a scurs deja un deceniu de la acel moment, telefoanele cu sistem de operare iOS nu inceteaza sa devina mai perfomante, odata cu trecerea timpului. Descopera, in cele ce urmeaza, ce evolutie au avut acestea si prin ce schimbari au trecut device-urile, pentru a ajunge sa fie asa cum sunt in prezent.

Iata dezvoltarea smartphone-urilor iPhone in timp:

 

  • iPhone 2007-2010

Primul iPhone a avut un impact extraordinar asupra pietei producatoare de smartphone-uri. Printre caracteristicile acestuia se numarau lipsa unei tastaturi, ce fusese inlocuita cu asa-numitul touchscreen, dar si faptul ca avea capacitati asemanatoare cu cele ale unui computer, nemaiintalnite in trecut. In anul 2008 ii este adaugata functia de 3G. Anul 2009 va aduce o schimbare majora, intrucat noul telefon Apple apare cu functii pe care in 2007 nu le avea. Printre acestea se numara si capacitatea de a filma, dar si faptul ca vine cu o camera imbunatatita. iPhone 4, aparut in 2010, va avea un design mai modern si, in plus, un ecran de 3.5 inch, primul asa-zis Retina display.

  • iPhone 2011-2013

Printre schimbarile aduse de iPhone 4S din 2011 se numara upgrade-ul de care a beneficiat camera acestuia, avand acum 8 megapixeli, dar si sistemul de operare, iOS 5.0,  imbunatatit cu asistentul digital Siri, functie cu un rol extrem de important in prezent. In anul 2012, iPhone 5 vine cu schimbari majore. Dintre acestea fac parte carcasa de aluminiu si display-ul mai inalt ale telefonului, cu un rand nou de iconite pe ecran. In 2013 cei de la Apple au decis sa lanseze cate doua telefoane in luna septembrie a fiecarui an. Astfel, iPhone 5C va fi doar o versiune cu cateva schimbari de design si un pret mai accesibil a iPhone 5. iOS 7 va fi lansat in acelasi timp si va avea incluse o multime de aplicatii si functii utile, dar si bine cunoscutul Control Centre, astfel incat utilizatorii sa aiba acces mai rapid la setarile telefonului.

  • iPhone 2014-2017

In 2014, iPhone 6 vine cu un display de 5.5 inch, fiind cel mai mare ecran al unui telefon creat de Apple, pana la acel moment. iPhone 6S, din anul 2015, aduce cateva imbunatatiri, insa nu prezinta schimbari majore fata de predecesorul sau, in ceea ce priveste designul. Cu toate acestea, functiile si aplicatiile sale sunt vizibil schimbate. In 2016 apare iPhone SE, un model extrem de asemenator cu iPhone 5, insa cu mult mai performant. Mai mult, tot 2016 marcheaza si aparitia telefonului iPhone 7. Dupa acesta, in anul 2017, apar modelele iPhone 7 Plus, iPhone 8 si iPhone X, care au impresionat foarte mult utilizatori prin functiile lor unice.

Aceasta este, asadar, evolutia bine cunoscutului telefonul marca Apple! MobileFix iti sta la dispozitie cu servicii de mententata pentru telefoane de acest tip! Asteptam sa ne contactezi!