2 modalitati RAPIDE prin care poti conecta un iPhone la Televizor

iphone conectat la televizor

30 Jan 2 modalitati RAPIDE prin care poti conecta un iPhone la Televizor

Adevarul este ca, desi telefoanele Apple redau videoclipurile la o calitate excelenta, uneori simti nevoia sa vizualizezi serialul sau filmul preferat pe un ecran mult mai mare. Din fericire, exista o multime de metode prin care poti conecta iPhone-ul la Televizor, astfel incat sa te poti bucura de o experienta media inedita. In acest sens, continua sa citesti acest articol si descopera care sunt cele mai eficiente modalitati prin care iti poti conecta smartphone-ul la Tv.

Cele 2 metode principale de conectare a unui iPhone la TV:

1. Foloseste un cablu HDMI si un adaptor Apple Digital AV

Una dintre cele mai simple modalitati prin care iti poti conecta iPhone-ul la Televizor este aceea de a folosi un cablu HDMI. Pe langa faptul ca este una dintre cele mai rapide metode de conectare a acestor doua dispozitive, avantajul acestui tip de conexiune este acela ca smartphone-ul se si incarca in timpul conectarii.

Tot ce trebuie sa faci pentru a reusi acest lucru este sa achzitionezi un cablu HDMI si un adaptor Apple Digital AV, in cazul in care nu le detii deja. Odata ce ai aceste doua componente, trebuie sa te asiguri ca adaptorul este cuplat la portul de incarcare de pe latura dispozitivului iOS, cablul HDMI la adaptor si nu in ultimul rand, cablul HDMI la ecranul secundar (in acest caz, televizorul). Odata conectate toate aceste cabluri intre ele, tot ce iti ramane de facut este sa pornesti ecranul Televizorului si sa vizionezi toate clipurile si filmele preferate.

2. Apple TV si AirPlay Mirroring

In cazul in care esti posesorul unui  receiver Apple TV si vrei sa iti conectezi iPhone-ul la Televizor pentru a te bucura de o experienta media imbunatatita, opteaza pentru AirPlay Mirroring. Aceasta functie permite afisarea continutului video si audio, dar si a altor aplicatii, de pe dispozitivul cu iOS pe un televizor HD, la rezolutie maxima.

Pentru a reusi sa conectezi iPhone-ul la Televizor trebuie sa te asiguri, inainte de orice, ca atat telefonul cat si hub-ul Apple Tv sunt conectate la aceeasi retea Wi-Fi. Dupa aceea, gliseaza in partea de sus a ecranului telefonului, astfel incat sa poti accesa Centrul de control, unde vei gasi butonul AirPlay. Atinge butonul, iar in pagina nou deschisa atinge si numele receiverului Apple Tv cu care doresti sa utilizezi functia, astfel incat sa stabilesti conexiunea intre cele doua. La final, atinge comutatorul din dreptul Oglindire pentru a activa functia, iar ecranul iPhone-ului tau va fi oglindit pe Televizor.

Asadar, daca vrei sa vizionezi filmele, serialele si clipurile tale preferate pe un ecran mai mare, aplica una dintre aceste doua metode pentru a-ti conecta iPhone-ul la Tv.