iOS 11: Ce plusuri aduce NOUL sistem de operare de la Apple?

iOS 11 Ce plusuri aduce NOUL sistem de operare de la Apple

31 Oct iOS 11: Ce plusuri aduce NOUL sistem de operare de la Apple?

Cu foarte putin timp in urma, sistemul de operare creat de Apple a trecut la varianta iOS 11. Producatorii afirma ca noua versiune schimba dramatic experienta utilizatorului si, totodata, reprezinta o adevarata revolutie in materie de tehnologie. In cazul in care detii un iPhone sau un iPad, update-ul de software este deja disponibil spre a fi instalat.

Iata ce imbunatatiri importante aduce noul iOS 11 pentru posesorii de device-uri Apple!

 

  • Experienta realitatii augmentate (AR)

Reprezentantii Apple se mandresc cu noi tehnologii, printre care introducerea unor aplicatii speciale pentru conceptul de realitate augmentata. Utilizatorii se pot bucura de experiente inedite, prin plasarea obiectelor virtuale in decorul lumii reale. Printre posibilitatile disponibile se numara gamingul interactiv, shoppingul inedit, designul industrial si nu numai.

  • Fotografii profesionale

Camerele foto concepute de Apple au fost si sunt, in continuare, recunoscute la nivel global, pentru calitatea superioara a fotografiilor efectuate. Modul Portret se bucura de imbunatatiri considerabile, prin introducerea optiunilor True Tone Flash si HDR, in timp ce noi efecte au fost adaugate: este vorba despre Loop si Bounce. In plus, timpul mare de expunere contribuie la obtinerea de imagini ce surprind perfect miscarea si activitatile dinamice, precum sporturile sau jocul copiilor.

  • O noua versiune de App Store

Noua versiune de App Store are acum un design intuitiv, facand experienta utilizatorului mai simpla ca niciodata. iOS 11 ofera o structura simplificata, care te invita sa explorezi si sa descoperi noi aplicatii utile si ultimele jocuri de pe piata. Totodata, exista si sectiunea Today, unde poti vedea cele mai actuale aparitii!

  • Update-ul Siri

Noua varianta a sistemului de operare a dezvoltat un asistent personal mai natural, mai expresiv si mai folositor. Siri vine cu o noua voce, capabila sa isi ajusteze intonatia, tempo-ul si tonul, in functie de natura mesajului. In plus, poate traduce din limba engleza, in mandarina, franceza, germana, italiana si spaniola. Mai mult, in prezent, Siri ofera sugestii personalizate, in functie de istoricul tau din Safari, Mail, mesaje si nu numai.

  • Noi harti speciale pentru Apple Maps

Un plus extrem de util al iOS 11 este faptul ca, in prezent, poti beneficia de harti noi, pentru o orientare mai buna. Apple introduce harti pentru spatiile interioare, precum centrele comerciale si aeroporturile internationale. Printre acestea din urma se numara Las Vegas (LAS), Los Angeles (LAX), Miami (MIA), San Jose (SJC), Philadelphia (PHL), Amsterdam (AMS) si Londra Heathrow (LHR).

  • Acces rapid pentru iPad

Posesorii de iPad se vor bucura, odata cu instalarea iOS 11, de o optiune extrem de utila. Ei pot jongla, in acelasi timp, cu mai multe aplicatii, datorita modului Split View. In plus, pot accesa rapid aplicatii recente sau favorite, din orice pagina, cu un simplu slide. Mai mult, nou introdusul document numit Files faciliteaza centralizarea datelor intr-un singur loc, pentru o organizare mult mai usoara.

Acestea fiind spuse, cele mentionate mai sus sunt doar cateva dintre plusurile noului sistem de operare. Reprezentatii Apple afirma ca iOS 11 face din iPhone si iPad cele mai personale, inteligente si puternice device-uri!