3 metode de a rezolva inchiderea iPhone-ului 6s de unul singur!

iphone 6s se inchide singur

07 Feb 3 metode de a rezolva inchiderea iPhone-ului 6s de unul singur!

Desi iPhone este una dintre cele mai bune si cele mai cumparate marci de telefoane, chiar si utilizatorii acestor smartphone-uri se confrunta, uneori, cu diferite probleme in ceea ce priveste functionarea dipozitivelor pe care le detin.

Esti posesorul unui iPhone 6s? Telefonul tau sa inchide singur desi procentul bateriei este peste 30%? Nu iti poti da seama ce anume cauzeaza aceasta eroare si nici care sunt cele mai bune solutii pentru a o rezolva? Citeste acest articol pana la final si descopera cateva informatii care te-ar putea ajuta.

Iata 3 metode de a rezolva problema iPhone-ului 6s care se inchide singur:

  1. Repornirea fortata a dispozitivului

Daca ai incercat sa il repornesti si ai verificat nivelul bateriei, dar iPhone-ul tau, in continuare, se opreste sau nu se incarca, cea mai buna solutie este aceea de a reporni fortat dispozitivul. Pe langa faptul ca, indiferent de cauza, resetarea fortata poate ajuta telefonul sa isi revina, poti pune in practica aceasta metoda chiar daca ecranul este negru sau butoanele nu reactioneaza.

In ceea ce priveste procesul de repornire fortata a dispozitivului, trebuie sa tii apasat pe butonul principal si pe cel de sus, din lateralul telefonului, pana cand pe ecran apare sigla Apple. Imediat dupa ce este afisat ecranul de lansare, elibereaza cele doua butoane, iar odata ce iPhone-ul s-a restabilit, verifica daca acesta ramane activ si functional.

  1. Restaurarea dispozitivului in iTunes

Daca prima metoda nu da rezultate, este momentul sa incerci restaurarea dispozitivului in iTunes. In acest caz, informatiile si configuratiile de pe dispozitivul tau iPhone 6s vor fi sterse, iar apoi va fi instalata cea mai recenta versiune de iOS.

Pentru a reusi sa repornesti telefonul cu ajutorul iTunes, trebuie neaparat sa iti conectezi iPhone-ul la computerul tau Mac sau la PC, cu ajutorul cablului de incarcare al dispozitivului. De asemenea, este esential sa verifici daca ai instalat cea mai recenta versiune iTunes pe calculator. In continuare, da click pe butonul Device, click pe Back Up Now si asteapta ca procesul de back up sa se incheie. La final, da click pe Restore iPhone si asteapta ca resturarea sa se termine.

  1. Apeleaza la ajutor specializat

In cazul in care niciuna dintre cele doua metode prezentate anterior nu functioneaza, iar iPhone-ul 6s ramane inchis, ar trebui sa apelezi la ajutorul unor specialisti. In acest sens, poti fie sa optezi pentru un service cu experienta in repararea telefoanelor Apple, asa cum este MobileFix, fie sa contactezi Asistenta Apple pentru a programa o operatie de service.

Atunci cand smartphone-ul tau se stinge singur, poti apela la servicii specializate in mai multe situatii, nu doar daca ecranul apare in continuare negru dupa ce ai pus aceste metode in practica. Mai precis, este recomandat sa ceri ajutor atunci cand ecranul este negru, insa alertele, sunetele si vibratiile inca functioneaza, daca ecranul este pornit, insa nu reactioneaza la atingere si glisare sau in cazul in care dispozitivul este blocat la sigla Apple, afiseaza o culoare uniforma sau nu este recunoscut in iTunes.

In concluzie, acestea sunt cele trei metode la care poti apela in cazul in care detii un iPhone 6s care se inchide singur sau al carui ecran nu functioneaza in parametrii normali.