5 lucruri ESENTIALE pe care sa le faci inainte de a-ti achizitiona un iPhone

achizitiona un iPhone

29 Nov 5 lucruri ESENTIALE pe care sa le faci inainte de a-ti achizitiona un iPhone

Alegerea unui smartphone nou poate reprezenta o decizie destul de dificila, mai ales daca esti pregatit sa investesti o suma semnificativa in noul tau device. Daca iti doresti un telefon mobil performant, care sa iti ofere nu doar caracteristicile de baza, ci si unele suplimentare, care sa te ajute in viata de zi cu zi sau din punct de vedere profesional, un iPhone poate fi o solutie perfecta pentru tine.

Iata 5 lucruri IMPORTANTE pe care trebuie sa le faci, inainte sa iti cumperi un smartphone Apple!

 

  1. Sa te informezi cu privire la sistemul de operare

Daca nu ai mai avut un device marca Apple pana acum, este posibil sa fi lucrat cu un sistem de operare de tip Android sau Windows Mobile. Ei bine, trebuie sa stii ca iOS-ul este diferit fata de acestea, avand anumite particularitati. De exemplu, pe cand un Android poate fi customizat in foarte multe feluri, iOS-ul este mai putin permisiv, din acest punct de vedere.

Totusi, cel din urma este mai simplu de folosit si, totodata, varianta sa de baza este extrem de actuala, intuitiva si eleganta, astfel ca nici nu vei simti nevoia de a aduce modificari semnificative. In plus, el este structurat astfel incat sa ai la dispozitie tot ce ai nevoie.

  1. Sa iti alegi modelul potrivit

In prezent, pe piata sunt disponibile o multime de modele de iPhone. Cu putin timp in urma, au fost lansate si variantele iPhone 8, 8 Plus si X. Desi diversitatea optiunilor poate fi coplesitoare, aloca suficient timp pentru a te informa cu privire la fiecare dintre ele. Daca ai nevoie de un touch screen generos, ia in considerare variantele Plus. In cazul in care vrei o optiune mai accesibila ca pret, insa la fel de performanta, incearca un iPhone SE. Daca vrei sa beneficiezi de cele mai actuale caracteristici sau folosesti extrem de des camera foto pentru a efectua portrete, orienteaza-te spre cele mai noi modele. Exista mereu o varianta perfecta pentru tine, in functie de necesitatile tale!

  1. Sa te uiti la reviews

Chiar daca sfaturile prietenilor sau rudelor se pot dovedi folositoare, este indicat sa consulti si alte surse. Pe Internet exista nenumarate articole si recenzii, menite sa iti faca alegerea mai usoara. De asemenea, daca vrei sa iti formezi o opinie clara, este recomandat sa urmaresti review-urile video, disponibile pe YouTube si alte retele. Astfel, poti analiza cu atentie elementele de design, viteza de incarcare, detaliile meniului, precum si alte lucruri care te intereseaza, in mod special.

  1. Sa il testezi in magazin

Inainte de a face orice achizitie, este indicat sa mergi intr-un magazin fizic si sa testezi telefonul pe care ai decis ca ti-l doresti. Aceasta experienta te poate ajuta sa alegi corect, oferindu-ti o viziune clara asupra subiectului. Navigheaza prin meniu, foloseste cateva aplicatii esentiale, intra in browserul de Internet, testeaza camera foto si convinge-te ca smartphone-ul pentru care ai optat este cel potrivit!

  1. Sa verifici accesoriile compatibile

Orice smartphone vine la pachet cu un set de accesorii compatibile. In ceea ce priveste iPhone-ul, acesta dispune de o gama larga de device-uri complementare, care iti ofera functii utile. De exemplu, intereseaza-te cu privire la un smartwatch, casti, laptop, baterii externe si alte accesorii pe care le consideri folositoare.

Asadar, daca ai luat in considerare achizitionarea unui smartphone Apple, tine cont de sfaturile de mai sus, pentru a te bucura la maximum de noul tau iPhone!