4 motive pentru care utilizatorii prefera iOS in detrimentul Android

Ceasca de Cafea pe Masa langa iPhone

14 Nov 4 motive pentru care utilizatorii prefera iOS in detrimentul Android

Esti in cautarea unui nou telefon si nu te poti decide? Avand in vedere oferta variata de pe piata si multimea de modele pe care le pun la dispozitie atat cei de la Apple, cat si creatorii telefoanelor Android, este normal sa iti fie greu. Totusi, majoritatea cumparatorilor au hotarat ca telefoanele cu  sistem de operare iOS sunt mai bune. Daca ai deja unul sau urmeaza sa iti cumperi, afla, in continuare, de ce le prefera acestia.

Iata de ce utilizatorii prefera iOS in detrimentul Android:

  1. Este mai sigur

Majoritatea pasionatilor de tehnologie invoca drept principal motiv, pentru faptul ca prefera sistemul iOS, capacitatea sa de a-ti securiza datele mult mai bine. Acesta este dotat cu un sistem complex de recunoastere a amprentei si, mai nou, de recunoastere faciala, care face imposibila accesarea telefonului de catre alte persoane decat detinatorul. De asemenea, este prevazut cu un sistem de protectie impotriva criminalilor cibernetici, care pot patrunde in interiorul telefonului prin metode foarte inteligente. Acesta nu permite instalarea functiilor sau aplicatiilor care reprezinta un potential pericol pentru telefon, eliminand din start orice forma de accesare ilegala a datelor personale. Daca ai un astfel de telefon, esti in siguranta atat tu, cat si device-ul!


  1. Este axat pe experienta utilizatorului

Foarte multi utilizatori a celor doua sisteme de operare au marturisit ca au ajuns la concluzia ca telefonul iPhone este mai usor de folosit, iar experienta pe care o au cu acesta este una ce nu poate fi comparata cu modul in care functioneaza telefoanele Android. Acest lucuru il demonstreaza si faptul ca toti utilizatorii care au intrat in contact cu sistemul iOS i-au ramas fidel acestuia. Ceea  ce face ca acest telefon sa fie atat de indragit in randul cumparatorilor are legatura atat cu designul sau, cat si cu software-ul si hardware-ul cu care vine dotat. Toate aceste sunt realizate integral de Apple, facand orice device din gama acestora sa functioneze ca un intreg si sa fie mult mai compact. Androidul, pe de alta parte, are toate aceste componente realizate separat, de companii diferite, ceea ce scade eficienta functionarii.


  1. Isi pastreaza valoarea mai mult timp

Daca esti genul de persoana careia ii place sa isi schimbe telefoanele des, iPhone-ul este o investitie care merita! Iti vei dori, la un moment dat, sa iti vinzi telefonul si vei vrea, in mod sigur, sa recuperezi o suma importanta de pe urma lui, astfel incat sa o poti folosi pentru a-ti cumpara unul nou. Ei bine, un telefon Android folosit, dar in conditii excelente, poate fi vandut cu pana la 70 $ mai putin decat un telefon marca Apple, in aceleasi conditii. Acest lucru se explica prin prisma faptului ca, in ultimii ani, interesul pentru sistemul iOS a crescut extraordinar de mult, marindu-se, in acest fel, si cererea in ceea ce il priveste.


  1. Ai acces la Apple Store

Nici in cazul iPhone, nici in cazul Android, nu este exclus ca acestea sa se defecteze sau sa ai anumite probleme cu sistemul de operare. Pentru acestea exista, insa, Apple Store, locul unde poti merge indiferent de defectiunea pe care o are telefonul tau. Utilizatorii din toata lumea s-au aratat foarte multumiti de promptitudinea si profesionalismul cu care lucreaza cei din Apple Store, fara sa te faca sa astepti zile la rand fara un telefon functional, de care ai nevoie.


Daca ai probleme cu telefonul tau iPhone, te asteptam la MobileFIX, ca sa te ajutam! Nu ezita sa ne contactezi!