4 lucruri pe care le poti face cu un iPhone, dar nu le poti face cu un Android

ios

24 Oct 4 lucruri pe care le poti face cu un iPhone, dar nu le poti face cu un Android

In prezent, in ceea ce priveste telefoanele, se poate afirma ca  iubitorii de tehnologie sunt impartiti in doua tabere. Mai exact, adeptii sistemelor de operare iOS si adeptii sistemelor de operare Android. Acest lucru nu inseamna ca unul este mai performant decat altul, ci ca fiecare dintre acestea doua are anumite functii unice si poate face ceea ce nu mai reuseste niciun alt telefon sa faca. Ei bine, in ceea ce priveste telefoanele iPhone, exista cateva lucruri pe care le poti face cu acestea, fara ca ele sa fie valabile si pe Android. Afla, in cele ce urmeaza, ce face ca iPhone sa fie unic.

Iata ce lucruri poate sa faca un iPhone, dar nu si un Android:

  1. Este mult mai sigur! ✔️

Un studiu din 2014 a demonstrat ca 97% dintre telefoanele virusate erau de tip Android. Avand in vedere ca acest sistem este unul deschis, il face sa fie o tinta mai usoara pentru programele cu virusi. Astfel, telefoanele Android, spre deosebire de cele iPhone, pot fi „infestate” chiar si printr-un simplu SMS. In plus, cele marca Apple au un sistem anti-furt mult mai avansat, avand in vedere tehnologia de recunoastere a amprentei cu care utilizatorii pot debloca telefonul. Mai mult, ultima versiune de iPhone, are inclus un sistem de recunoastere faciala, care impiedica accesarea datelor din telefon de catre alte persoane, in afara de cea care il detine.

  1. Se actualizeaza mai rapid! ✔️

Acest lucru se datoreaza tot faptului ca iPhone nu are un sistem de operare deschis, cum este in cazul Android, ceea ce eficientizeaza procesul de actualizare a functiilor si aplicatiilor din telefon. Acest lucru inseamna ca sistemul se ocupa rapid si de actualizarea programelor anti-virus si indeparteaza in timp util orice amenintare sau problema ar putea aparea in telefon.

  1. Are un sistem mult mai organizat! ✔️

Sistemul extrem de organizat al telefonului permite ca acesta sa nu aiba aplicatii pre-instalate, ce nu pot fi sterse sau dezinstalate. In schimb, sistemul Android este renumit pentru aceste functii pre-instalate, care nu fac altceva decat sa incarce inutil memoria interna a telefonului. Totusi, este adevarat ca si telefoanele iPhone contin aplicatii ce nu pot fi sterse, cum ar fi cele pentru vreme, Weather app, sau aplicatia Stocks, dar acestea se dovedesc a fi utile pentru cea mai mare parte dintre utilizatori si nu au primit pareri negative pana acum.

  1. Eficientizeaza comunicarea prin SMS ✔️

iPhone face mai usoara comunicarea prin SMS prin functia iMessage ce permite interconectarea device-urilor tale marca Apple. Acesta are incorporate functii de mesagerie vocala si scrisa extrem de utile si eficiente. Iti poti conecta contul de iMessage la MacBook Mac, iPhone si iPad, pentru a le folosi in egala masura ca sa comunici mai usor. Desi in cadrul sistemului Android exista o aplicatie asemanatoare, si anume Google Hangouts, aceasta nu permite interconectarea intre device-uri.

Ambele sisteme de operare prezinta atat avantaje cat si dezavantaje! Te asteptam la MobileFix daca ai o defectiune la telefonul tau iPhone, pentru a-l face sa fie ca nou! Nu ezita sa ne contactezi!