fbpx

Cum să faci ca iPhone-ul să funcționeze mai bine – trucuri pe care cei din service gsm ți le spun

reparatii iphone mobilefix

27 Oct Cum să faci ca iPhone-ul să funcționeze mai bine – trucuri pe care cei din service gsm ți le spun

Dincolo de mofturi și de plăcerea de a fi în pas cu moda, să schimbi telefonul mobil deținut nu este prea rentabil. Bugetul trebuie pregătit cu ceva timp înainte, dar unde e graba? Descoperă cum să faci ca vechiul tău iPhone să funcționeze mai bine, cu câteva trucuri pe care doar cei de la un service gsm ți le spun!

#1 Alt look

Este de fapt un efect psihologic la mijloc, când vezi că telefonul arată impecabil ești mai mulțumit de ce ai. Dacă mai punem la socoteală și faptul că au avut loc atât de multe lansări de telefoane în ultimii ani, un upgrade sună bine. Dar la fel de bine poți fi mulțumit de iPhone-ul tău când îl pui la punct și estetic.

Optează pentru o curățare profesională la service, folie nouă, husă și bucură-te de un alt look al dispozitivului mobil. Este partea mai ușoară pe care o poți face, dar și cea la îndemâna oricui.

#2 Dezactivarea actualizărilor aplicațiilor de fundal

Poate că toată lumea știe, aplicațiile sunt în mod constant actualizate. Doar că și acestea consumă destul de multă baterie. Pentru cei care la un moment dat își dau seama că bateria nu mai este la fel de rezistentă până la următoarea încărcare este bine de oprit aplicația Background App Refresh.

Pentru a face asta: urmează setări – generale – actualizare aplicație de fundal.

#3 Aplicațiile care nu sunt esențiale

Nu este ceva nou, dar este de efect și funcționează. Aplicațiile deschise în telefon nu sunt toate esențiale. Așadar închide o parte din ele.

Home – apasă de două ori – glisează în sus pentru închidere.

#4 Luminozitatea mai mică

Se știe că privitul timp îndelungat în ecranul dispozitivelor nu este o practică sănătoasă. În plus, luminozitatea intensă obosește ochii. De asemenea, afectează și bateria. Pentru a conserva o parte din ea, este de preferat să fie setată luminozitatea la un nivel mai scăzut.

Optează pentru luminozitatea inteligentă, adaptată în funcție de activitățile desfășurate.

#5 Șterge datele din memorie

Astfel de date ajută pentru că la următoarea navigare pe o pagină, aceasta se va încărca mai repede, având unele date stocate. Doar că atunci când un telefon stochează prea multe date, ajunge să funcționeze tot mai greu.

Șterge istoricul: Settings – Clear History and Website Data.

Păstrăm ce e mai bun pentru final – resetarea

Tehnologia ne ajută, însă în egală măsură este și greu de gestionat uneori. Chiar și când vorbim de telefoane iPhone acestea se pot bloca sau funcționa greu. Apar erori sau se întâmplă că anumite aplicații să nu mai funcționeze cum trebuie. Una din măsuri este să fie resetat telefonul.

Cum să faci asta: butonul Home și cel de blocare vor fi ținute amândouă apăsate. Prin această procedură datele din telefon nu vor fi șterse, nu se va ajunge la setările din fabrică. Ci doar se inchid toate. Sau și mai bine, vă așteptăm cu telefonul în service pentru a vă ajuta cu toate acestea.