Cu ce probleme te poti confrunta la iPhone-uri

reparatii iphone mobilefix

29 Mar Cu ce probleme te poti confrunta la iPhone-uri

Crezi ca daca detii un iPhone esti lipsit de probleme cu smartphone-ul? Ei bine, nu. Este poate mai rezistent fata de alte tipuri de telefoane, dar are hibele sale. Multi sunt cei care, in momentul in care a aparut pe piata iPhone X s-au grabit sa isi cumpere un astfel de model de telefon smart.

O decizie ce parea fireasca, in conditiile in care un  iPhone X era mai performant la acea vreme din toate tipurile de telefoane smart de la Apple pe atunci. In realitate insa, exista probleme cu care utilizatorii se pot confrunta, pe care poate deja le-au experimentat.

De ce aceasta alegere? Ei bine sunt multe motive pentru care tot ce tine de Apple este pentru unii o garantie a calitatii produsului. Increderea in brand este un motiv bine intemeiat pentru ca alegerea sa fie aceasta. Un alt motiv ar fi varietatea de aplicatii din App Store. Dincolo de statutul lor simbolic, studiile arata ca un consumator este mai predispus sa ramana client fidel al unui sistem de operare cu care se obisnuieste, in pofida a ceea ce mai apare nou. Trebuie sa recunoastem ca un sistem de operare precum cel de la Apple este unul sigur si stabil.

Ce spun unii: functioneaza impecabil, nu ar schimba cu nimic acest tip de telefon. Totusi, au apelat la service gsm pentru reparatii iPhone. Iata de ce:

# Ecranul spart la iPhone

Inlocuirea de display la iPhone, mai specific de atat la cel X, este unul din serviciile destul de des solicitate. Cauza este adesea despre neglijenta utilizatorului. Este destul de usor sa fii distras si sa nu iti dai seama ca ai telefonul in mana sau ca atunci cand te dai jos din masina trebuie sa fii atent daca ai in poala telefonul. Altfel iti aduci aminte de asta cand deja auzi un poc in momentul in care esti in picioare.

Situatiile de acest gen sunt foarte comune. Culmea, unii au parte de astfel de evenimente total nefericite intrucat in primele zile in care si-au schimbat smartphone-ul inca nu sunt obisnuiti cu noua forma si dimensiune. Sunt neindemanatici si un accident de genul ecranului spart are risc mai mare sa se intample.

Solutia? Mergi la service, repari, pe termen lung prefera metode de protectie, daca nu husa sau sticla pe ecran, atunci o asigurare suplimentara.

# Obiectiv fisurat

Este genul de accident care ti-ar strica toata ziua. Daca ne gandim ca unii practic muncesc cu telefonul in mana, obiectivul fisurat este o dezamagire.

In cazul camerei la iPhone X obiectivul este realizat din sticla Sapphire, despre care se stie ca este o sticla dura, de pana la doua ori mai dura decat cea normala. Asta nu inseamna ca nu poate fi fisurata la un moment dat.

# iPhone X se incalzeste repede, mult

Sunt si utilizatori care spun despre iPhone X in mod special ca se incalzeste prea repede. Receptorul parca arde. O surpriza neplacuta pentru ca investitia a fost totusi una considerabila.

Este insa sub asteptari pentru cei care si-au pus sperantele ca un smartphone Apple ar trebui sa raspunda unor pretentii mai mari.

Cert este ca supraincalzirea poate fi cauzata de aplicatii diverse pe care le-ati instalat si care va incarca inutil spatiul. Acesta ar fi insa una din explicatii, dar situatia poate fi mai grava de atat.

# Sa vorbim despre cat de repede se descarca

Descarcarea prematura este o alta probleme legata de aceste smartphone-uri. Trebuie sa spunem totusi ca in general telefoanele smart se descarca mai repede. Ne amintim cu nostalgie de Nokia. Totusi, constatam ca la iPhone descarcarea rapida este o problema mai mare. Depinde si de modul de utilizare, frecventa de utilizare a acestor dispozitive, de numarul de aplicatii instalate sau de alti factori.

O problema ce nu poate fi ignorata este in cazul celor care constata cu uimire ca de la 100% la 0% este un pas rapid de cateva ore. In acest caz va recomandam sa dati fuga la service gsm pentru verificari, diagnostic si reparatie, daca se impune. Asadar, scump nu este intotdeauna ceva mai bun, care sa va fereasca de probleme. Iata ca se intampla si la case mai mari, cum spune un proverb din popor.