fbpx

Analiză specializată și reparații pe măsură pentru telefoanele Samsung

reparatii samsung

05 Sep Analiză specializată și reparații pe măsură pentru telefoanele Samsung

Gama de telefoane Samsung este cunoscută și folosită de mulți utilizatori. Am putea spune chiar că jumătatea care nu deține un iPhone, optează pentru un telefon Samsung. Așa au apărut și glumele de pe internet despre “rivalitatea” dintre aceste două branduri. Fiecare gamă are propriile calități și propriile ei defecte care fac diferența în procesul de cumpărare.

La Mobile Fix reparăm orice fel de model de telefon Samsung sau iPhone. Pe noi ne interesează calitatea și funcționalitatea acestuia după ce pleci de la noi cu telefonul.

Experții noștri sunt specializați și orientați întotdeauna către reparațiile de orice ordin. Poate vi s-a spus în trecut după ce ați avut un accident cu telefonul dumneavoastră că nu mai aveți ce face cu acesta și că e mai bine să vă orientați spre cumpărarea unuia nou. Nimic mai greșit. Contactându-ne pe noi, nu trebuie să vă faceți nici un fel grijă. Vom încerca să vă remediem orice fel de problemă, chiar și cele care par a da bătăi de cap. De exemplu, placa de bază este un element prea personal și important pentru a nu încerca salvarea acesteia.

Reparații într-un timp scurt

La noi, în categoria reparații telefoane Samsung, veți găsi opțiuni diverse pentru  salvarea telefonului dumneavoastră. Experții noștri pot efectua expertize și reparații la prețuri accesibile. Indiferent dacă doriți să schimbați sticla telefonului, bateria sau display-ul la anumite modele de Samsung, nu trebuie decât să veniți în locațiile noastre.

Diagnosticul va fi pus imediat, iar reparația lui se va face într-un timp util. În imposibilitatea deplasării dumneavoastră la unul dintre cele patru sedii ale noastre, ne puteți trimite telefonul prin poștă. În cazul acesta, vă recomandăm să vă asigurați că ați împachetat dispozitivul așa cum se cuvine.

Apelează cu încredere la serviciile noastre și nu îți vei mai pierde timpul cu service-uri neautorizate. La Mobile Fix ai parte de o echipă tânără și profesionistă. Și promitem că funcționăm legal, cum altfel.

Samsung cu urme de apă?

Nu trebuie să te îngrijorezi că apa a pătruns într-un orificiu al telefonului tău, noi ne ocupăm și de probleme ca acestea. Deși unele dispozitive sunt rezistente la apă, ne referim aici la cantități mici, stropi de ploaie, de exemplu, uneori apa pătrunde la cele mai mici funcții. Acest lucru dăunează într-o manieră sau alta, afectând anumite componente, punând în dificultate funcționarea acestuia la condiții optime.

La Mobile Fix, experții noștri sunt specializați în curățarea și evaporarea particulelor de apă. Folosind instrumente speciale, eliminarea acestora se face ușor și simplu. În maxim 30 de minute device-ul tău e gata de pus în buzunar și de purtat mai departe.

Pe site-ul nostru, mobilefix.ro, găsești un catalog complet al telefoanelor Samsung de care ne ocupăm. Chiar dacă modelul tău nu se regăsește pe aceea listă, totuși fă-ne o vizită pentru a discuta cu specialiștii noștri pentru a vedea ce se poate rezolva cu acesta. Modelele de pe site sunt doar cu titlu de prezentare și sunt afișate într-un mod sugestiv. Nu trebuie să te îngrijorezi referitor la aceste detalii.

Având o experiență îndelungată în analizarea și repararea telefoanelor din cunoscuta gamă Samsung, întreaga echipă Mobile Fix, vede zilnic cazuri de dispozitive în stări destul de precare. Acest lucru este și normal, pentru că în zilele noastre, telefonul este un accesoriu nelipsit din mâna noastră și este expus nenumăratelor riscuri de deteriorare. Atunci când alegi un service pentru telefonul tău, fii atent și alege unul în care să ai transparență și încredere totală. Aceste detalii sunt importante pentru starea de viitor a telefonului tău și pentru funcționarea lui în bune condiții.