Tu știi care sunt unele dintre cele mai mari probleme ale iPhone-urilor?

reparatii iphone

21 Feb Tu știi care sunt unele dintre cele mai mari probleme ale iPhone-urilor?

Se pare că orice persoană își dorește să dețină un telefon mobil inteligent, de ultimă generație pe care să o ajute zilnic pentru a-și îndeplini anumite taskuri cât mai eficient. Desigur că ne uităm și după unii dintre cei mai renumiți producători de pe piață, cei care au review-uri cât mai bune sau care sunt printre cei mai apreciați.

Da, suntem de părere că telefoanele au devenit indispensabile în viețile noastre, însă putem spune la fel și despre service-urile GSM. Oricât de performante ar fi, mai devreme sau mai târziu intervin anumite probleme, ce pot fi rezolvate doar la un service de telefoane.

Unii dintre cei mai renumiți producători de telefoane de pe piață îi recunoaștem deja. Sunt cei de la Samsung și Apple. Fapt pentru care și noi ne-am îndreptat atenția spre a oferi servicii reparații Samsung și iPhone. Iar dacă ne uităm în stânga și în dreapta, vom constata că majoritatea prietenilor noștri dețin astfel de telefoane.

Însă, pe cât de performante sunt, deținătorii de astfel de telefoane nu scapă de probleme. Tocmai de aceea suntem noi, echipa MobileFIX pentru a vă veni în ajutor atunci când aveți nevoie. Să vedem deci ce probleme pot apărea la un iPhone și când este necesar să apelați la un service GSM.

Ce probleme întâmpină telefoanele iPhone

Una dintre problemele cu care vin telefoanele marca iPhone este faptul că se restartează singure. Desigur că această problemă se poate remedia printr-o reinstalare a sistemului de operare iOS, însă aceasta va putea fi efectuată doar la un service gsm. De ce? Pentru că sigur aveți nevoie de acel iPhone și doriți să îl utilizați cât mai curând.

O altă problemă pe care am întâlnit-o în cadrul service-ului nostru ține de display. Este una dintre cele mai sensibile piese la iPhone-uri. În general, dacă nu este îngrijit și nu este echipat cu accesoriile specifice de protecție, acesta are toate șansele să se spargă la primul impact. Asta se întâmplă la majoritatea telefoanelor, însă aici mai poate interveni și problema touchscreen-ului, iar odată ce este afectat, va trebui să veniți cu el la service pentru a-l schimba cu unul nou.

Încărcarea bateriei

O altă problemă întâlnită atât la iPhone, cât și la Samsung este încărcarea bateriei  la energie electrică. De cele mai multe ori posesorii dau vina pe încărcător și încearcă toate prizele posibile din casă. Problema reală este însă din interiorul telefonului. Adaptorul de încărcare numai trimite conexiunea energiei electrice la baterie din diferite motive. Este indicat să mergeți la un service pentru a rezolva problema. Cu cât veți forța mai mult mufa cu atât o veți defecta și mai mult.

Difuzorul și microfonul telefonului

Mai amintim aici și probleme dese cu microfonul și difuzorul. Acestea apar din fie din cauza prafului fie a umidității. Astfel de piese trebuie schimbate în cadrul unui service gsm.  

Nu excludem de asemenea și înlocuirea anumitor butoane precum cele de volum, oprire/pornire sau cel de acasă. Având o probabilitate mai mare ca acestea să se strice. Întotdeauna să alegeți un service gsm pentru astfel de reparații și nu încercați să le reparați acasă.

Protejați întotdeauna displayul telefonului cu o folie sau sticlă de protecție. Aceasta poate amortiza impactul în cazul în care telefonul cade pe suprafețe mai dure. În plus și telefonul va avea o durată mai lungă de viață.

Cum trimiți telefonul la noi

După cum bine știți, avem arie de acoperire în orașele București, Cluj Napoca, Brașov și Constanța însă acest lucru nu este un impediment pentru tine dacă ești din altă zonă a țării.

Tot ce trebuie să faci este să ne suni pentru detalii. Ne explici care este problema, iar noi vom face o diagnosticare a telefonului, cât și o estimare a prețului pentru reparație. Totodată cererea pentru curier se înregistrează doar prin apel telefonic. Atunci când trimiți telefonul către noi, vei face plata transportului, iar aceasta va fi scăzută după reparație.

Important! Luăm toate măsurile de igienă impuse precum dezinfectarea telefonului înainte și după reparație, utilizăm măști și mănuși de protecție.

Totodată, trebuie să știi că diagnosticarea telefonului este gratuită, iar dacă vei repara telefonul la noi, costul transportului dus-întors este suportat de noi. Vă așteptăm pe pagina noastră pentru mai multe detalii!