TOP 4 aplicatii de pe iPhone care te ajuta sa fii ORGANIZAT si PRODUCTIV

aplicatii-din-app-store

03 Jan TOP 4 aplicatii de pe iPhone care te ajuta sa fii ORGANIZAT si PRODUCTIV

Probabil ca nu o data ai dat peste o multime de aplicatii menite sa te ajute sa fii mai organizat si mai productiv atunci cand cautai ceva in App Store. Cu toate acestea, cate dintre ele sunt cu adevarat eficiente si te ajuta sa te organizezi exact asa cum pretind? Ei bine, poti afla, in cele ce urmeaza, ce aplicatii disponibile pe iPhone te pot ajuta cu adevarat sa iti cresti productivitatea si sa fii mai organizat.

Iata cateva aplicatii utile disponibile in App Store:

 

  1. Spendee 

Desi nu are legatura cu task-urile si programul tau zilnic, Spendee este o aplicatie care te ajuta sa iti monitorizezi veniturile. Prin intermediul acestei aplicatii, toate cheltuielile tale obisnuite sunt afisate intr-o serie de grafice si tabele cu un design atractiv. Mai mult, daca mergi in alta tara, ai posibilitatea de a schimba moneda in care iti calculezi cheltuielile, pentru a te putea adapta locului in care te afli. Aceasta are atat o varianta gratuita, cat si o varianta Premium, care este disponibila pentru £1.49 pe luna.

  1. Todoist 

In prezent, in App Store sunt disponibile o multime de aplicatii de tipul “to-do list”, dar Todoist este una dintre cele mai apreciate din motive evidente. Poate fi folosita pe mai mult de zece platforme, asa ca o poti accesa de pe orice device pe care il detii, atat online, cat si offline. Iti poti organiza task-urile exact asa cum iti doresti si, in plus, le poti imparti, la randul lor, pe sub-task-uri, astfel incat sa iti fie mai usor sa le duci la capat. Mai mult, poti accesa aplicatia impreuna cu alti utilizatori, astfel incat sa puteti lucra in echipa, de exemplu. Este usor de folosit, datorita design-ului minimalist si eficientizeaza indeplinirea oricarui task.

  1. Forest 

Forest este o aplicatie menita sa iti demonstreze ca, daca iti doresti cu adevarat, poti fi productiv si concentrat asupra lucrurilor pe care le faci. Cum functioneaza? Ei bine, aceasta nu iti influenteaza in mod direct desfasurarea task-urilor, insa te poate provoca sa iti indrepti atentia asupra lor. Astfel, de fiecare data cand trebuie sa duci la bun sfarsit un task, vei planta un copac in aplicatie. Daca vei parasi aplicatia pentru a face orice altceva, copacul se va usca si va muri. Desi poate parea putin copilaresc, ideea in sine este foarte folositoare, iar multi utilizatori s-au dovedit a fi extrem de multumiti de aceasta.

  1. 1Password 

Daca te-ai saturat sa iti tot uiti parolele de pe diferite aplicatii si site-uri pe care le folosesti si niciodata nu gasesti o metoda suficient de buna pentru a le retine, 1Password este aplicatia perfecta pentru tine. Aceasta aplicatie poate sa stocheze parole de la sute de website-uri si aplicatii, care sunt apoi securizate cu o singura parola, asa-zisa Master Password, un cod pin sau chiar o amprenta, astfel incat sa ai acces doar tu la ele. In prima luna de la achizitie poate fi utilizata gratuit, insa dupa depasirea acesteia va trebui sa platesti pentru ea.

 

Iti doresti sa fii mai organizat si mai productiv, pentru a-ti eficientiza activitatile obisnuite? Descarca aceste aplicatii si vei vedea ca rezultatele nu vor intarzia sa apara! Te asteptam la MobileFix, pentru servicii de mentenanta, daca ai un telefon iPhone!