Reparatii Iphone X

Fiecare iPhone vine insotit de o garantie de un an, in ceea ce priveste defectiunile la nivel de hardware, si pana la 90 de zile de garantie pentru alte tipuri de suport tehnic. Cu toate acestea, daca detineti un astfel de telefon, iar perioada garantiei a expirat, noi va putem ajuta!

 

Noul model de telefon marca Apple, iPhone X, a impresionat foarte multi pasionati de tehnologie, inca dinainte de aparitia oficiala. Daca ati achizitionat unul, trebuie sa stiti ca, asemeni oricarui telefon, acesta se poate defecta. Noi va stam la dispozitie cu servicii de reparatie, indiferent care ar fi problema.

 

Care sunt serviciile pentru reparatii Iphone X pe care vi le punem la dispozitie?

 

In primul rand, daca veti observa ca este ceva in nergula, primul pas pe care trebuie sa il  faceti este diagnosticarea device-ul, pentru a descoperi care este problema si va puteti ocupa de ea corespunzator. La MobileFix va ajutam sa va inlocuiti:

  •         display-ul;
  •         bateria;
  •         carcasa.

De asemenea, oferim servicii de mentenanta pentru:

 

  •         camera (principala si secundara);
  •         butoanele de sunet;
  •         butonul oprire/pornire;
  •         difuzor;
  •         telefoanele scapate in apa.

Avand in vedere ca tehnologia ce sta la baza acestui telefon este una extrem de complexa si avansata, noi lucram dupa cele mai inalte standarde si folosim tehnici profesioniste, pentru a-i asigura telefonului dumneavoastra capacitatea maxima de a functiona.

 

Echipa cu care lucram este formata din specialisti in domeniu, care cunosc toate detaliile privitoare la modelul iPhone X. Display-ul acestuia de 5.8 inch, desi este unul extrem de modern, se poate zgaria sau sparge usor, pentru ca este foarte delicat. Astfel, noi il putem inlocui fara nicio problema!

 

In  acelasi timp, daca nu este protejata, bateria isi va pierde rapid din puterea initiala. La MobileFix, putem repara sau inlocui aceasta componenta, indiferent de problema pe care o are!

Rezultate0%
Promptitudine0%
Preturi mici0%