Inlocuire mufa samsung

www.mobilefix.ro

Rezultate0%
Promptitudine0%
Preturi mici0%

Inlocuire / Schimbare Mufa: Casti, Incarcator – Samsung

 

   Telefoanele mobile au devenit o parte obisnuita a vietii de zi cu zi, iar Samsung este unul dintre cele mai populare branduri. De la setarea alarmelor, pana la realizarea unei liste de sarcini, crearea documentelor, conectarea cu familia si prietenii prin intermediul aplicatiilor de mesagerie si social media, toate acestea se realizeaza cu ajutorul unui smartphone. 

   Insa, ce faci atunci cand introduci incarcatorul, dar device-ul tau nu se incarca? Dar atunci cand butonul principal nu mai functioneaza? Cel mai probabil trebuie sa apelezi la specialistii de la Mobilefix.ro pentru o inlocuire a mufei sau a butonului telefonului tau Samsung sau pentru alte reparatii pentru device-ul tau. 

   Majoritatea utilizatorilor smartphone isi poarta telefoanele in buzunar si, in timp, scamele, praful si alte resturi pot intra in portul de incarcare USB si pot impiedica cablul de incarcare sa realizeze o conexiune solida cu contactele portului.  Cel mai probabil, in cazul unei astfel de situatii trebuie sa optezi pentru schimbarea mufei dispozitivului tau Samsung. Nu incerca sa faci acest lucru acasa, mai ales daca nu ai experienta, intrucat poti provoca daune suplimentare! 

   De asemenea, din cauza unei utilizari defectuoase, poti avea probleme si cu butoanele de la Samsung. Pentru astfel de situatii, expertii de la Mobilefix vor folosi tehnologii de inalta precizie pentru schimbarea acestora, iar tu iti vei primi smartphone-ul inapoi in cel mai scurt timp posibil.

 

www.MobileFix.ro

Ai probleme cu un device? Contacteaza-ne la 0747.620.217

[contact-form-7 id=”15015″]