Inlocuire baterie samsung

www.mobilefix.ro

Rezultate0%
Promptitudine0%
Preturi mici0%

Inlocuire / Schimbare Baterie – Samsung

Bateria unui telefon are o durata de viata limitata, motiv pentru care aceasta va trebui inlocuita la un moment dat, pentru ca tu sa te bucuri in continuare de device-ul tau. Nu este placut sa te afli in mijlocul unei conversatii telefonice sau al unui apel video pe internet si sa ti se inchida brusc din cauza unui acumulator slab, uzat. Noi, cei de la MobileFix, putem asigura servicii eficiente si economice de schimbare a bateriei pentru Samsung S8, S9 si S9 plus, j5 – 2017, A5 2015 – 2017, precum si pentru alte modele din gama acestui producator, la cele mai bune preturi.

Acumulatorul este un element consumabil al unui telefon inteligent si trebuie inlocuit cu unul nou atunci cand dispozitivul nu mai reuseste sa asigure o functionare adecvata, de cel putin o zi dupa o incarcare completa la priza. Folosirea regulata a internetului, precum si o multime de noi aplicatii pot duce la scurtarea timpului de utilizare al unui device mobil. La MobileFix poti beneficia de inlocuirea bateriei Samsung cu produse originale, certificate de producator, care iti vor garanta o functionare a telefonului lipsita de orice probleme.

Suntem adeptii folosirii doar a componentelor perfect compatibile si ne asiguram ca toti clientii nostri vor fi multumiti de calitatea serviciilor pe care le punem la dispozitie. Inlocuirea bateriei Samsung-ului tau la service-ul profesional MobileFix ii va oferi acestuia o viata noua, iar tu te vei putea bucura de capacitatea terminalului la fel fel ca la inceput. Astfel, il vei putea folosi fara grija intreruperii sau inchiderii o lunga perioada de timp.

www.MobileFix.ro

Ai probleme cu un device? Contacteaza-ne la 0747.620.217

[contact-form-7 id=”15015″]