Inlocuirea Bateriei iPad Mini

www.mobilefix.ro

Rezultate0%
Promptitudine0%
Preturi mici0%

Inlocuirea Bateriei iPad Mini

Bateria device-ul iPad Mini nu mai tine la fel de mult ca la inceput? Device-ul iPad Mini se inchide la mai mult de 1% baterie? Ar fi momentul sa ii inlocuiti bateria device-ului iPad Mini si va doriti o solutie rapida si avantajoasa? Sunteti in locul potrivit.

Durata reparatiei: 

Adu-ti telefonul in orice locatie MobileFix si iti inlocuim bateria in doarcateva ore. Daca alegi sa ne trimiti device-ul iPad Mini prin serviciul nostru gratuit de curierat, noi iti inlocuim bateria si iti trimitem device-ul inapoi in aceeasi zi in care a ajuns in serviceul nostru.

Pretul reparatiei include: 

Pretul reparatiei noastre include inlocuirea bateriei device-ului iPad Mini, instalarea profesionala si o garantie pe doi ani.

 * Exista posibilitatea ca unele simptome ce ar indica o problma a bateriei sa fie de fapt simtome ale unei defectiuni a placii de baza. Nu va faceti griji, la MobileFix reparam si astfel de probleme. Dupa ce il diagnosticam iti vom spune care este problema si va vom informa in legatura cu costurile aditionale si nu vom incepe reparatia fara acordul tau.
Ar trebui sa inlocuiesti bateria device-ului tau iPad Mini daca:
  • bateria device-ul iPad Mini se descarca foarte repede
  • device-ul iPad Mini nu ramane incarcat
  • device-ul iPad Mini se inchide mai repede decat ar trebui