Inlocuirea Bateriei iPad Air

www.mobilefix.ro

Rezultate0%
Promptitudine0%
Preturi mici0%

Inlocuirea Bateriei iPad Air

Bateria device-ul iPad Air nu mai tine la fel de mult ca la inceput? Device-ul iPad Air se inchide la mai mult de 1% baterie? Ar fi momentul sa ii inlocuiti bateria device-ului iPad Air si va doriti o solutie rapida si avantajoasa? Sunteti in locul potrivit.

Durata reparatiei: 

Adu-ti telefonul in orice locatie MobileFix si iti inlocuim bateria in doarcateva ore. Daca alegi sa ne trimiti device-ul iPad Air prin serviciul nostru gratuit de curierat, noi iti inlocuim bateria si iti trimitem device-ul inapoi in aceeasi zi in care a ajuns in serviceul nostru.

Pretul reparatiei include: 

Pretul reparatiei noastre include inlocuirea bateriei device-ului iPad Air, instalarea profesionala si o garantie pe doi ani.

 * Exista posibilitatea ca unele simptome ce ar indica o problma a bateriei sa fie de fapt simtome ale unei defectiuni a placii de baza. Nu va faceti griji, la MobileFix reparam si astfel de probleme. Dupa ce il diagnosticam iti vom spune care este problema si va vom informa in legatura cu costurile aditionale si nu vom incepe reparatia fara acordul tau.
Ar trebui sa inlocuiesti bateria device-ului tau iPad Air daca:
  • bateria device-ul iPad Air se descarca foarte repede
  • device-ul iPad Air nu ramane incarcat
  • device-ul iPad Air se inchide mai repede decat ar trebui
  • your iPad Air dies faster than it should