Baterie iPad Mini 3

www.mobilefix.ro

Rezultate0%
Promptitudine0%
Preturi mici0%

Baterie iPad Mini 3

Bateria device-ul iPad Mini 3 nu mai tine la fel de mult ca la inceput? Device-ul iPad Mini 3 se inchide la mai mult de 1% baterie? Ar fi momentul sa ii inlocuiti bateria device-ului iPad Mini 3 si va doriti o solutie rapida si avantajoasa? Sunteti in locul potrivit.

Durata reparatiei: 

Adu-ti telefonul in orice locatie MobileFix si iti inlocuim bateria in doarcateva ore. Daca alegi sa ne trimiti device-ul iPad Mini 3 prin serviciul nostru gratuit de curierat, noi iti inlocuim bateria si iti trimitem device-ul inapoi in aceeasi zi in care a ajuns in serviceul nostru.

Pretul reparatiei include: 

Pretul reparatiei noastre include inlocuirea bateriei device-ului iPad Mini 3, instalarea profesionala si o garantie pe doi ani.

 * Exista posibilitatea ca unele simptome ce ar indica o problma a bateriei sa fie de fapt simtome ale unei defectiuni a placii de baza. Nu va faceti griji, la MobileFix reparam si astfel de probleme. Dupa ce il diagnosticam iti vom spune care este problema si va vom informa in legatura cu costurile aditionale si nu vom incepe reparatia fara acordul tau.
Ar trebui sa inlocuiesti bateria device-ului tau iPad Mini 3 daca:
  • bateria device-ul iPad Mini 3 se descarca foarte repede
  • device-ul iPad Mini 3 nu ramane incarcat
  • device-ul iPad Mini 3 se inchide mai repede decat ar trebui