www.mobilefix.ro

Rezultate0%
Promptitudine0%
Preturi mici0%

SCHIMBARE DISPLAY/GEAM IPHONE 7/7 Plus

Micile accidente pot avea loc oricand si se pot intampla oricui. Daca v-ati scapat telefonul pe o suprafata dura si, drept urmare, ecranul acestuia s-a ciobit, fisurat sau chiar s-a spart complet, nu trebuie sa intrati in panica. Smartphone-ul dumneavoastra nu este compromis, ci poate fi salvat, daca este adus la un service potrivit, in timp util.

 

De aceea, echipa de profesionisti de la Mobilefix are grija ca iPhone-ul dumneavoastra sa primeasca atentia necesara, pentru a va putea bucura de device-ul electronic in continuare. Lucram chiar in fata clientilor nostri, iar timpul de reparatie poate varia, in functie de tipul si gravitatea defectiunii, insa problemele vor fi rezolvate, intotdeauna, in cel mai scurt timp posibil!
Timpul reparatiei: 
Când vă aduceți telefonul iPhone 7 într-o locaţie MobileFix, putem schimba ecranul chiar în timp ce aşteptaţi, de obicei, în mai puţin de 20 de minute. Dacă trimiteţi iPhone-ul folosind serviciul nostru gratuit prin curier, vom schimba ecranul şi iti vom trimite telefonul înapoi in aceeaşi zi.

Ce este inclus in pretul serviciilor: 
Pretul serviciilor de reparatii pentru iPhone 7 include inlocuirea ecranului de iPhone, instalarea lui de catre expertii nostri si garantie 90 de zile.

 

 

De ce sa alegeti Mobilefix atunci cand aveti nevoie de ajutor?

 

  •         Suntem o echipa profesionista si pasionata;
  •         Avem o experienta vasta in ceea ce priveste brandul Apple;
  •         Suntem la curent cu toate tehnologiile noi;
  •         Oferim servicii rapide;
  •         Rezolvam chiar si cele mai dificile probleme;
  •         Avem preturi fara concurenta;
  •         Lucram transparent, folosind doar produse originale, de calitate superioara.

 

Oferim consultanta, diagnostic corect si reparatii pentru numeroase modele de iPhone, printre care si versiunile 7 si 7 Plus.

 

Daca sunteti detinatorul unuia dintre aceste modele, stiti deja ca beneficiati de unul dintre cele mai rezistente display-uri de smarphone, Retina HD, un ecran luminos, cu o varietate larga a gamei cromatice si optiunea 3D Touch. Producatorii Apple spun ca acest ecran aduce cel mai bun management al culorii din industria smartphone-urilor.

 

Asadar, in cazul in care display-ul telefonului dvs. a suferit deteriorari, oricat de mici sau oricat de grave, Mobilefix se asigura ca display-ul este inlocuit corect si ca, dupa reparatie, ecranul iPhone-ului va pastra toate atributele care il fac special.

 

In cazul in care doriti sa va convingeti, ne puteti contacta oricand, la adresa de e-mail contact@mobilefix.ro.