www.mobilefix.ro

Rezultate0%
Promptitudine0%
Preturi mici0%

SCHIMBARE DISPLAY/GEAM IPHONE 6/6S/6 Plus

Ecranul telefonului tau iPhone 6 este crapat sau spart? LCD-ul nu se mai aprinde, ramane alb sau are linii? Vrei o inlocuire rapida si ieftina a ecranului pentru iPhone 6? Te afli in locul potrivit!

Timpul reparatiei: 

Când vă aduceți telefonul iPhone 6 într-o locaţie MobileFix, putem schimba ecranul chiar în timp ce aşteptaţi, de obicei, în mai puţin de 20 de minute. Dacă trimiteţi iPhone-ul folosind serviciul nostru gratuit prin curier, vom schimba ecranul şi iti vom trimite telefonul înapoi in aceeaşi zi.

Ce este inclus in pretul serviciilor: 
Pretul serviciilor de reparatii pentru iPhone 6 include inlocuirea ecranului de iPhone, instalarea lui de catre expertii nostri si garantie 90 de zile.

Despre repararea ecranului de iPhone 6: 

Modulul ecranului LCD de la iPhone 6 este alcatuit din 4 parti: ecranul LCD, ecranul touch screen, sticla frontala si rama de plastic. Toate acestea sunt lipite la un loc in fabrica, astfel ca daca unul dintre elemente are probleme, trebuie schimbat intregul modul.

 

Ecranul telefonului tau iPhone 6 trebuie inlocuit daca:

  • Sticla frontala este crapata sau sparta
  • Ecranul LCD nu functioneaza sau are linii
  • Ecranul este foarte zgariat
  • Vrei sa schimbi culoarea carcasei iPhone-ului

In ziua de azi, smartphone-urile sunt obiecte absolut necesare in activitatile noastre zilnice, ce ne pot usura semnificativ sarcinile pe care le avem de indeplinit. Tocmai din acest motiv, atunci cand telefonul tau iPhone 6/6S/6 Plus prezinta defectiuni la nivelul display-ului, trebuie sa apelezi la ajutor specializat si sa alegi cele mai bune servicii GSM, pentru a avea garantia ca il vei putea refolosi in cel mai scurt timp, la aceeasi capacitate.

 

Ce probleme pot aparea daca schimbi ecranul telefonului de unul singur:

 

  • Inainte de schimbarea display-ului, orice telefon are nevoie de o diagnosticare completa, pe care doar persoanele avizate o pot stabili; in caz contrar, exista posibilitatea sa schimbi ecranul telefonului atunci cand nu este nevoie de aceasta interventie;
  • Design-ul acestui model de iPhone face ca procesul de inlocuire a ecranului sa fie unul minutios, iar o persoana necalificata poate deteriora si alte componente ale device-ului;
  • Utilizarea unor piese slabe din punct de vedere calitativ poate duce la redarea imaginilor si culorilor la o calitate inferioara in urma interventiei;
  • Este foarte posibil ca dispozitivul sa nu mai functioneze in parametrii optimi, daca procesul de inlocuire a ecranului nu este realizat intr-un mod corect.