Reparatii Senzor de Proximitate iPhone 4s

www.mobilefix.ro

iphone-proximity-sensor-repair
Rezultate0%
Promptitudine0%
Preturi mici0%

Reparatii Senzor de Proximitate iPhone 4s

Tastatura telefonului dumneavoastra iPhone 4S ramane activa in timpul apelului? Ecreanul LCD al telefonului dumneavoastra ramane aprins chiar si atunci cand il apropiati de ureche? Sunteti in cautarea unei solutii rapide si convenabile? Sunteti in locul potrivit!

Timpul reparatiei:
Cand va aduceti telefonul iPhone 4S intr-o locatie Mobilefix, noi va inlocuim senzorul de proximitate in timp ce asteptati, de obicei in mai putin de 20 de minute. Daca alegeti sa trimiteti telefonul dumneavoastra iPhone 4S prin serviciul nostru de curier, noi va inlocuim senzorul de proximitate si va trimitem telefonul inapoi in aceeasi zi in care a ajuns in centrul nostru.

Despre senzorul de proximitate al iPhone 4S: 

Calbul flex al senzorul de proximitate al telefonul iPhone 4S contine de asemenea camera frontala si al doilea microfon. Aceasta reparatie va rezolva problema uneia sau mai multor functii. Avand in vedere faptul ca inlocuim cablul flex, garantia noastra pe viata se extinde pentru toate aceste elemente.

Ce include:
Pretul reparatiei noastre include inlocuirea cablului flex al senzorului de proximitate, o instalare profesionala si o garantie pe viata.

0747.62.02.17   //