Blit iPhone 6 Plus

www.mobilefix.ro

Rezultate0%
Promptitudine0%
Preturi mici0%

Reparare Blit iPhone 6 Plus

Blitul telefonului tau iPhone 6 Plus nu mai functioneaza? Ramane aprins permanent sau nu este suficient de puternic? Cauti un service rapid si ieftin pentru iPhone 6 Plus? Te afli in locul potrivit!

Timpul reparatiei:
Atunci cand vii cu telefonul tau iPhone 6 Plus la MobileFix, ii putem repara blitul in timp ce astepti, de obicei chiar si in 30 de minute. In cazul in care alegi sa trimiti iPhone-ul folosind serviciul nostru gratuit de curierat, noi il putem repara si vi-l trimitem inapoi in aceeasi zi.

Despre blitul de iPhone 6 Plus:

Blitul de la iPhone 6 Plus se afla pe cablul flex pentru volum. Acest cablu controleaza si butonul de pornire, butoanele de volum, butonul de Mute si unul dintre cele doua microfoane care atenueaza zgomotul. Aceasta reparatie va rezolva problemele tuturor acestor functii. Din moment ce inlocuim cablul flex cu totul, garantia noastra pe viata vizeaza toate aceste functii.

Ce include pretul:
Pretul pentru service la iPhone 6 Plus include inlocuirea cablului flex pentru volum, instalarea profesioanala a acestuia si garantia pe viata.

Trebuie sa inlocuiesti blitul de la iPhone 6 Plus daca:

  • Blitul nu functioneaza deloc
  • Blitul ramane pornit in permanenta
  • Blitul este slab