Mufa incarcator iPhone 5

www.mobilefix.ro

Rezultate0%
Promptitudine0%
Preturi mici0%

Mufa incarcator iPhone 5

Portul incarcatorului tau de iPhone 5 nu mai functioneaza corespunzator? iPhone-ul tau nu mai incarca sau nu mai este recunoscut la conectarea la calculator? Contactul cu apa a provocat daune portului pentru incarcator al iPhone-ului tau? Vrei un service rapid si ieftin pentru iPhone? Te afli in locul potrivit!

Timpul reparatiei:

De obicei, putem sa reparam portul incarcatorului de iPhone 5 chiar in timp ce astepti, in mai putin de 20 de minute. Daca trimiti iPhone-ul folosind serviciul nostru gratuit de curierat, noi inlocuim portul incarcatorului, o verificam si iti trimitem telefonul inapoi chiar in aceeasi zi.

Despre portul incarcatorului de iPhone 5:

Portului incarcatorului de iPhone 5 este localizat in cablul flex central, care controleaza portul de incarcator, microfonul, mufa castilor si antena GSM. Aceasta reparatie va rezolva problemele tuturor acestor functii. Din moment ce inlocuim cablul flex cu totul, garantia noastra pe viata vizeaza toate aceste functii.

Ce include pretul reparatiei:

Pretul servciilor de reparare pentru iPhone 5 include inlocuirea cablului flex central, instalarea de catre expertii nostri si garantia pe viata.

Trebuie sa inlocuiesti portul incarcatorului de iPhone 5 daca: 

  • telefonul nu mai incarca deloc
  • portul de incarcare al iPhone-ului este vizibil stricat sau prezinta daune produse de apa
  • iPhone-ul dumneavoastra nu este recunoscut in iTunes.
  • nu puteti conecta incarcatorul la iPhone

*Exista sansa ca problemele pe care telefonul dumneavoastra iPhone 5 le are cu incarcatorul sa fie din cauza placii de baza. Nu va faceti griji, putem remedia si aceasta situatie! Va vom informa dupa o examinare scurta daca problema este de la portul de incarcator sau de la placa de baza. Exista o diferenta de pret intre cele doua tipuri de reparatii. Daca este cazul, va vom informa in legatura cu orice cost aditional ar putea aparea, inainte de a incepe reparatia.