Reparatii Iphone 6 blocat pe casti

www.mobilefix.ro

Rezultate0%
Promptitudine0%
Preturi mici0%

Mufa Casti iPhone 6 Plus

Portul pentru casti al telefonul dumneavoastra iPhone 6 Plus nu mai functioneaza? Functioneaza doar un canal? A ramas ceva blocat in interior? Va aflati in cautarea unei reparatii rapide si convenabile? Sunteti in locul potrivit!

Timpul reparatiei: 
Cand va aduceti telefonul iPhone 6 Plus intr-o locatie Mobilefix, noi va putem inlocui portul pentru casti in timp ce asteptati, de obicei in mai putin de 20 de minute. Daca alegeti sa folositi serviciul nostru de curier, noi va vom inlocui mufa si va vom trimite telefonul inapoi in aceeasi zi in care a ajuns in centrul  nostru.

Despre portul pentru casti a telefonului iPhone 6 Plus:
Portul pentru casti este ampasata pe cablul flex central, cablul mai include microfonul si antena GSM. Aceasta reparatie va rezolva problemele uneia sau mai multor functii. Avand in vedere faptul ca inlocuim cablul flex central, garantia noastra pe viata va acoperi toate functiile incluse.

Ce este inclus in pret: 

Pretul reparatiei noastre include inlocuirea cablului flex central (pe care este amplasat portul pentru casti) o instalare profesionala si o garantie pe viata.

Inlocuiti portul pentru casti al telefonului dumneavoastra iPhone 6 Plus daca:

  • castile nu functioneaza atunci cand sunt conectate
  • puteti auzi doar pe un singur canal al castilor
  • mufa castilor dumneavostra nu se potriveste perfect in portul pentru casti
  • telefonul dumneavoastra iPhone 6 Plus ramane blocat pe modul casti