Instalare Windows Pe Laptop

Reparatii rapide la un pret convenabil.

www.MobileFix.ro

Instalare Windows Pe Laptop

Instalarea windows-ului si gasirea driverelor potrivite poate fi un lucru dificil de realizat pe lasptop. Daca folosesti driverele gresite pentru instalarea Windows-ului, anumite componente din laptopul tau pot sa nu functioneze corespunzator, lent sau exista riscul sa nu functioneze deloc. Daca  folositi drivere necorespunzatoare laptopul tau pentru a instala Windows-ul  exista riscul ca unele componente ale laptopului sa nu functioneze corespunzator, sa fie lente sau sa nu functioneze deloc. Daca iti instalam noi Windows-ul, ne asiguram ca folosim cele mai recente versiuni disponibile pentru device-ul. Putem de asemenea sa facem backup pentru datele tale mai vechi si le restauram la instalarea Windows-ului. Instalam orice software pentru care ai licenta.

Durata reparatiei:

De obicei putem instala Windows-ul in doar cateva ore daca nu ai nevoie de un backup. Daca ai nevoie de un backup al datelor poate dura intre una si doua zile, in functie de dimensiunea backup-ului.

Pretul serviciului de instalare a Windows-ului:

Pretul serviciului de instalare a Windows-ulu include cele mai recente drivere si orice software pentru care ai licenta.

Trebuie sa iti reinstalezi Windows-ul daca:

  • laptopul tau este lent si iti doresti o reinstalare a Windows-ului
  • iti doresti sa faci un upgrade al Windows-ului
  • Windows-ul actual este stricat.
Rezultate0%
Promptitudine0%
Preturi mici0%

Reparatii laptop 

www.MobileFix.ro

Instalare Windows

Laptop