www.mobilefix.ro

Rezultate0%
Promptitudine0%
Preturi mici0%

Inlocuire sticla Samsung J

MobileFIX este un service Samsung, ce isi doreste sa puna la dispozitia clientilor servicii de reparatii pentru orice device Samsung, chiar si pentru cele abia aparute pe piata. Desi multi utilizatori considera ca noile smartphone-uri nu necesita astfel de interventii, accidentele se pot intampla chiar si imediat dupa achizitionarea dispozitivului.Alege un service exclusiv prezent in 5 orase din ROMANIA. Nu’ti lasa smartphone-ul pe mana service-urilor de cartier.

Detineti un Samsung J500, J520, J530, J730 ? Ecranul acestuia s-a zgariat sau s-a fisurat in urma socurilor mecanice? Echipa noastra va ofera serviuciul de schimbare geam la cea mai buna calitate. De asemenea, pentru ca ne dorim sa raspundem tuturor nevoilor dumneavoastra cu profesionalism, pentru orice reparatie efectuata in service-ul nostru oferim si garantie.

Inlocuire Geam / Ecran Samsung J500, J520, J530, J730 ORIGINAL.Schimbarea sticlei se face prin laminare, display-ul ramane cel original de pe telefonul dvs.

Ecranul telefonului tau Samsung J500, J520, J530, J730 este crapat sau spart? LCD-ul nu se mai aprinde, ramane alb sau are linii? Vrei o inlocuire rapida si ieftina de sticla Samsung J500, J520, J530, J730 ? Te afli in locul potrivit!

ATENTIE! Displayul trebuie sa fie 100% functional (fara dungi, pete) pentru reconditionarea lui.Nu folosim gel optic, urmam procedura originala folosita de producatori, tehnica de laminare OCA.

Laborator propriu fara intermediari. Pretul cel mai mic!
Displayul are aceleasi proprietati deoarece se utilizeaza sticla tratata originala!


Timpul reparatiei: 

Când vă aduceți telefonul Samsung J500, J520, J530, J730 într-o locaţie MobileFix, putem schimba ecranul same-day, de obicei, în mai puţin de 2-3 de ore. Dacă trimiteţi telefonul folosind serviciul nostru prin curier, vom schimba ecranul şi iti vom trimite telefonul înapoi in aceeaşi zi.

Ce este inclus in pretul serviciilor: 
Pretul serviciilor de reparatii pentru Samsung J500, J520, J530, J730 include inlocuirea ecranului de Samsung , instalarea lui de catre expertii nostri, testarea telefonului si garantie 90 de zile.

 

Iata alte avantaje pe care service-ul nostru vi le ofera:

  • Nu tinem cont de cauzele deteriorarii, ci ne concentram pe diagnosticarea si repararea device-ului dumneavoastra;
  • Laborator propriu fara intermediari. Pretul cel mai mic!
  • Dispozitivul dumneavoastra va functiona in parametrii optimi si va reda imaginile si culorile la aceeasi calitate;
  • Utilizam tehnici profesioniste si operam doar cu piese de inalta calitate;
  • Va oferim servicii pentru orice model de Samsung la un pret fara concurenta.

 

Design-ul acestui model de Samsung este bazat in totalitate pe sticla, ceea ce face ca inlocuirea display-ului sa fie un proces minutios. Din acest motiv, va recomandam sa apelati la o echipa cu experienta in domeniu si sa nu incercati acest procedeu pe cont propriu, astfel incat telefonul dumneavoastra sa nu sufere si alte deteriorari.

 

Asadar, pentru a reusi sa va pastrati smartphone-ul in cea mai buna stare, dar si pentru a rezolva orice defectiune pe care o intampinati, fie la nivelul display-ului, bateriei, touchscreen-ului, fie la nivelul altor componente, MobileFIX va vine in ajutor cu solutii inteligente si rapide.

 

Pentru a intra in posesia mai multor detalii referitoare la serviciile pe care le punem la dispozitia dumneavoastra, va invitam sa ne contactati cu incredere la numarul de telefon 0747620217