www.mobilefix.ro

Rezultate0%
Promptitudine0%
Preturi mici0%

SCHIMBARE DISPLAY/GEAM IPHONE XS Max

MobileFIX este un service iPhone, ce isi doreste sa puna la dispozitia clientilor servicii de reparatii pentru orice device Apple, chiar si pentru cele abia aparute pe piata. Desi multi utilizatori considera ca noile smartphone-uri nu necesita astfel de interventii, accidentele se pot intampla chiar si imediat dupa achizitionarea dispozitivului.

 

Detineti un iPhone XS Max? Ecranul acestuia s-a zgariat sau s-a fisurat in urma socurilor mecanice? Echipa noastra va garanteaza inlocuirea display-ului pe loc, in cel mai scurt timp posibil, chiar in fata dumneavoastra. De asemenea, pentru ca ne dorim sa raspundem tuturor nevoilor dumneavoastra cu profesionalism, pentru orice reparatie efectuata in service-ul nostru oferim si garantie.

 

Ecranul telefonului tau iPhone XS Max este crapat sau spart? LCD-ul nu se mai aprinde, ramane alb sau are linii? Vrei o inlocuire rapida si ieftina a ecranului pentru iPhone XS Max? Te afli in locul potrivit!


Timpul reparatiei: 

Când vă aduceți telefonul iPhone XS MAx într-o locaţie MobileFix, putem schimba ecranul chiar în timp ce aşteptaţi, de obicei, în mai puţin de 20 de minute. Dacă trimiteţi iPhone-ul folosind serviciul nostru gratuit prin curier, vom schimba ecranul şi iti vom trimite telefonul înapoi in aceeaşi zi.

Ce este inclus in pretul serviciilor: 
Pretul serviciilor de reparatii pentru iPhone XS Max include inlocuirea ecranului de iPhone, instalarea lui de catre expertii nostri si garantie 90 de zile.

 

Iata alte avantaje pe care service-ul nostru vi le ofera:

  • Nu tinem cont de cauzele deteriorarii, ci ne concentram pe diagnosticarea si repararea device-ului dumneavoastra;
  • Dispozitivul dumneavoastra va functiona in parametrii optimi si va reda imaginile si culorile la aceeasi calitate;
  • Utilizam tehnici profesioniste si operam doar cu piese de inalta calitate;
  • Va oferim servicii pentru orice model de iPhone la un pret fara concurenta.

 

Design-ul acestui model de iPhone este bazat in totalitate pe sticla, ceea ce face ca inlocuirea display-ului sa fie un proces minutios. Din acest motiv, va recomandam sa apelati la o echipa cu experienta in domeniu si sa nu incercati acest procedeu pe cont propriu, astfel incat telefonul dumneavoastra sa nu sufere si alte deteriorari.

 

Asadar, pentru a reusi sa va pastrati smartphone-ul in cea mai buna stare, dar si pentru a rezolva orice defectiune pe care o intampinati, fie la nivelul display-ului, bateriei, touchscreen-ului, fie la nivelul altor componente, MobileFIX va vine in ajutor cu solutii inteligente si rapide.

 

Pentru a intra in posesia mai multor detalii referitoare la serviciile pe care le punem la dispozitia dumneavoastra, va invitam sa ne contactati cu incredere la adresa de e-mail contact@mobilefix.ro.