www.mobilefix.ro

Rezultate0%
Promptitudine0%
Preturi mici0%

Inlocuire Ecran Samsung A

MobileFIX este un service Samsung, ce isi doreste sa puna la dispozitia clientilor servicii de reparatii pentru orice device Samsung, chiar si pentru cele abia aparute pe piata. Desi multi utilizatori considera ca noile smartphone-uri nu necesita astfel de interventii, accidentele se pot intampla chiar si imediat dupa achizitionarea dispozitivului.Alege un service exclusiv prezent in 5 orase din ROMANIA. Nu’ti lasa smartphone-ul pe mana service-urilor de cartier.

Avem pe stoc toate culorile.

Timpul reparatiei: 

Când vă aduceți telefonul Samsung A500, A510, A520, A720 într-o locaţie MobileFix, putem înlocui ecranul chiar în timp ce aşteptaţi, de obicei, în mai puţin de 20 de minute. Dacă trimiteţi telefonul folosind serviciul nostru gratuit prin curier, vom înlocui ecranul şi iti vom trimite telefonul înapoi in aceeaşi zi.

Ce este inclus in pretul serviciilor: 
Pretul serviciilor de reparatii pentru schimbare display Samsung  A500, A510, A520, A720 include inlocuirea ecranului de Samsung, instalarea lui de catre expertii nostri si garantie 90 de zile.

Despre repararea ecranului de Samsung A500, A510, A520, A720: 

Modulul ecranului LCD de la Samsung A500, A510, A520, A720 este alcatuit din 4 parti: ecranul LCD, ecranul touch screen, sticla frontala si rama de plastic. Toate acestea sunt lipite la un loc in fabrica, astfel ca daca ecranul LCD sau ecranul touch are probleme, trebuie inlocuit intregul modul.

Ecranul telefonului tau Samsung A500, A510, A520, A720 trebuie inlocuit daca:

  • Ecranul LCD nu functioneaza sau are linii
  • Ecranul LCD nu afiseaza corect, are pete de diferite culori.
  • Vrei sa schimbi culoarea carcasei telefonului