Inlocuirea Bateriei iPhone 4s

www.mobilefix.ro

Battery
Rezultate0%
Promptitudine0%
Preturi mici0%

Inlocuirea Bateriei iPhone 4s

Bateria telefonului tau iPhone 4S nu mai dureaza la fel de mult ca altadata? iPhone-ul se inchide cand mai are inca 1% baterie? S-ar putea sa fie momentul sa inlocuiesti bateria! Cauti un serviciu rapid si ieftin de inlocuire a bateriei pentru iPhone 4S? Te afli in locul potrivit!

Timpul de reparatie:

Cand iti aduci telefonul iPhone 4S intr-una din locatiile MobileFix, noi iti putem inlocui bateria pe loc, de obicei in mai putin de 20 de minute. Daca trimiti telefonul iPhone 4S folosind serviciul nostru de curierat gratuit, noi ii vom inlocui bateria si ti-l trimitem inapoi in aceeasi zi.

Despre bateria de iPhone 4S:

iPhone 4S are baterie Lithium Ion, care se degradeaza in timp. De obicei, isi pierde din capacitatea de incarcare inca din primele luni. In conditii normale de folosire, bateria de la iPhone 4S ar trebui sa reziste o zi intreaga.

Ce servicii sunt incluse in pret:
Serviciile noastre de inlocuire a bateriei pentru iPhone 4S includ inlocuirea bateriei, instalarea ei de catre experti.

Bateria de la iPhone 4S ar trebui inlocuita daca:

  • se descarca foarte repede
  • se incarca greu
  • nu ramane incarcata
  • iPhone-ul se inchide cand are mai mult de 1% baterie

*Exista sansa ca ceea ce poate parea a fi o problema a bateriei de la iPhone 4S sa fie de fapt o problema cu chipul de gestionare a energiei din placa de baza. Dar nu te ingrijora, putem rezolva si problema aceasta! Te informam dupa o examinare rapida daca problema este de la baterie sau la nivelul chip-ului. Exista o diferenta de pret intre cele doua reparatii, despre care va vom informa inainte de a incepe reaparatia, daca este cazul.

0747.62.02.17   //