www.mobilefix.ro

Rezultate0%
Promptitudine0%
Preturi mici0%

Difuzor iPhone 6 Plus

Difuzorul telefonului tau iPhone 6 Plus nu mai functioneaza? Sunetul din difuzor se aude prea incet sau distorsionat? Cauti un service rapid si ieftin pentru iPhone 6 Plus? Te afli in locul potrivit!

Timpul reparatiei:

Daca vii cu telefonul tau iPhone 6 Plus la MobileFix, ii putem repara difuzorul chiar in timp ce astepti, de obicei in mai putin de 20 de minute. In cazul in care trimiti iPhone-ul prin serviciul nostru gratuit de curierat, noi il reparam si ti-l trimitem inapoi in aceeasi zi.

Ce este inclus:

Pretul nostru de service include inlocuirea difuzorului, instalarea lui de catre experti si garantia pe viata.

Ar trebui sa inlocuiesti difuzorul de la iPhone 6 Plus daca:

  • nu se aude in timpul apelurilor
  • telefonul se aude incet, chiar daca volumul difuzorului este setat la maximum
  • sunetul este infundat sau se aude un bazait

 

Despre curatarea difuzorului la iPhone 6 Plus:

 

Atunci cand vine vorba despre difuzorul unui telefon atat de fragil cum este iPhone 6 Plus, este recomandat sa apelezi la ajutor specializat si sa eviti curatarea sau schimbarea acestuia de unul singur. Cu toate acestea, este foarte important si sa alegi cel mai bun service GSM, care sa raspunda prompt si eficient solicitarilor tale.

 

La MobileFIX poti beneficia de o multime de avantaje, dintre care:

  • o echipa profesionista, cu o experienta de peste 10 ani in repararea device-urilor Apple se va ocupa de diagnosticarea corecta si completa a difuzorului, dar si de repararea device-ului chiar in fata ta;
  • spre deosebire de alte service-uri, la MobileFIX vei primi iPhone-ul reparat in cel mai scurt timp si, de asemenea, poti opta pentru ridicarea personala sau pentru serviciul de curierat;
  • te vei bucura de o calitate superioara a sunetului, atat in cazurile in care efectuezi un apel, cat si in momentele in care asculti muzica sau vizionezi un videoclip.

 

Asadar, pentru ca profesionalismul ne caracterizeaza, dar si pentru ca stim cat de important este iPhone-ul tau pentru tine, service-ul nostru iti ofera posibilitatea de a refolosi device-ul la capacitate maxima, in cel mai scurt timp posibil. De asemenea, echipa noastra iti sta la dispozitie cu cele mai bune servicii de mentenanta.