Daune provocate de apa iPhone 5

www.mobilefix.ro

Rezultate0%
Promptitudine0%
Preturi mici 0%

Daune provocate de apa iPhone 5

Telefonul tau a suferit daune provocate de apa? Tehnicienii nostri au o rata foarte mare de succes in ceea ce priveste repararea daunelor provocate de apa. Daca iPhone-ul dumneavoastra ajunge intr-un service Mobilefix in ziua in care a luat contact cu apa, in mai mult de 95% dintre cazuri il putem repara.

Daunele provocate de difera si pot fi de la cele mai usoare pana la daunele grave. In unele cazuri telefonul tau iPhone 5 ar putea avea nevoie doar de o curatare intr-un amestec din substante speciale si o curatare manuala pentru a preveni daunele ulterioare asupra placii de baza. In  cazurile mai grave, pot fi afectate mai multe arii ale placii de baza lucru care presupune inlocuirea unor chip-uri sau a unor conectori. Indiferent de tipul de dauna pe care lichidul l-a produs telefonului dumneavoastra, de obicei, noi il putem repara.

Pentru a creste rata de succes a interventiei noastre, iPhone-ul tau ar trebui dus in cel mai scurt timp la cel mai apropiat punct Mobilefix. Cu cat lichidul ramane mai mult in interiorul telefonului dumneavoastra iPhone 5, cu atat mai multe daune pot aparea iar sansele de succes se reduc.

Timpul de reparare:

Timpul de reparare variaza in functie de numarul daunelor aparute.Reparatia poate dura intre o ora si sapte zile.

Ce este inclus in pretul reparatiei:
Iti reparam iPhone-ul folosind o tehnica de curatare cu substante speciale si curatare manuala. Daca iPhone-ul tau  necesita reparatii la nivelul placii de baza, va vom aduce informatiile legate de costul aditional inainte de inceperea procedurii.

Suntem atat de siguri de calitatea serviciilor noastre incat daca nu putem repara daunele provocate de apa telefonului dumneavoastra iPhone 5, nu mai platiti.