Baterie iPhone 5

www.mobilefix.ro

Rezultate0%
Promptitudine0%
Preturi mici0%

Baterie iPhone 5

Bateria telefonului tau iPhone 5 nu mai dureaza la fel de mult ca altadata? iPhone-ul se inchide cand mai are inca 1% baterie? S-ar putea sa fie momentul sa inlocuiesti bateria! Cauti un serviciu rapid si ieftin de inlocuire a bateriei pentru iPhone 5? Te afli in locul potrivit!

Timpul de reparatie:

Cand iti aduci telefonul iPhone 5 intr-una din locatiile MobileFix, noi iti putem inlocui bateria pe loc, de obicei in mai putin de 20 de minute. Daca trimiti telefonul iPhone 5 folosind serviciul nostru de curierat gratuit, noi ii vom inlocui bateria si ti-l trimitem inapoi in aceeasi zi.

Despre bateria de iPhone 5:

iPhone 5 are baterie Lithium Ion, care se degradeaza in timp. De obicei, isi pierde din capacitatea de incarcare inca din primele luni. In conditii normale de folosire, bateria de la iPhone 5 ar trebui sa reziste o zi intreaga.

Ce servicii sunt incluse in pret:
Serviciile noastre de inlocuire a bateriei pentru iPhone 5 includ inlocuirea bateriei, instalarea ei de catre experti.

Bateria de la iPhone 5 ar trebui inlocuita daca:

  • se descarca foarte repede
  • se incarca greu
  • nu ramane incarcata
  • iPhone-ul se inchide cand are mai mult de 1% baterie

*Exista sansa ca ceea ce poate parea a fi o problema a bateriei de la iPhone 5 sa fie de fapt o problema cu chipul de gestionare a energiei din placa de baza. Dar nu te ingrijora, putem rezolva si problema aceasta! Te informam dupa o examinare rapida daca problema este de la baterie sau la nivelul chip-ului. Exista o diferenta de pret intre cele doua reparatii, despre care va vom informa inainte de a incepe reaparatia, daca este cazul.